Automón lengőkar gömbfejet kéne cseréljek, de még a gyári van benne, és szegecselve van, csavar helyett?
Hogy tudom ezt kiszedni? Ilyennel még nem találkoztam :/ másik oldal viszont már nem gyári, és ott ugye amit adnak a gömfejhez csavar azzal van oda fogatva.
Múltkor én is így álltam neki, aztán láttam a kaloson, hogy szegecselt mindkét oldalon a gömbfej.
Ki kellett szedni a lengőkart, de elég nagy szívás volt kiszedni a szegecseket, sűllyesztve voltak, leflexelni nem lehetett, viszont domború volt, a fúró leszaladt róla. Elég kókány meló lett végül, kb 1 napi szenvedéssel...
Mindezt nem magamnak, hanem ismerősnek, gondoltam bevállalom, mert fél órás meló....
Daewoo ez is? Akkor szenvedni fogsz. :(
Én már 30 éve szórakozok ezekkel, de állványos fúró hiányában ezzel megszenvedtem rendesen.
Ki kell szedni mindenképp, de inkább azt javaslom, ha nem sokkal drágább a komplett lengőkar, úgy vegyed. Akkor tényleg csak fél óra.
Illetve olyan is van, ha nagyon olcsó gömbfejet vettél, hogy képes pl a bárdi hq gagyi 2 hét után széthullani, mert műanyag betétes...
Sajnos ezekre áldozni kell, ha nem akarod magad szivatni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!