Fékcsere. 4db féktárcsa + összes betét, 2db féknyereg + a munkadíj reális érte a 130ezer Ft?
Figyelt kérdés
B5.5 Passat. 130ezerért reális ez az összeg egy teljes fékcseréért?2023. jún. 16. 01:40
11/13 anonim válasza:
ranztem a bolti arakra::
50 a tárcsa ha jobb minőséget akar, 20 a betét szett előre hátulra.
70e ft, én itthon csináltam, 3 órát kínlódtam mert szépen lepucoltam a tárcsa helyét ahol felfekszik és megnéztem hogy üt e, illetve lecseréltem a fékfolyadékot, nomeg nem vagyok szakember..
Innentől döntsd el, hogy jó ár e.. Végülis ha odafigyelt, mindent szépen csinált akkor is 2 óra alatt megvan, az 30 ezer / óra.
12/13 A kérdező kommentje:
#11 és a féknyereg? Sajnos nekem nem igazán van helyem ahol ilyeneket tudnék csinálni. Plusz nagyon gyakori használatban van az autó, és érzékem sincs az ilyesmi szerelésekhez. Ha így elsőre szét is tudnám szedni valahol akkor szerintem napokba telne mire megtudnám csinálni. Az autó meg szinte folyamatos használatban van.
2023. jún. 16. 13:45
13/13 anonim válasza:
Nyereg is ? Akkor van fekfolyadek csere is full reális. Azt hittem hogy a nyerget csak megkapargatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!