Mini cooper mennyire gáz egy srácnak?
Figyelt kérdés
Melegnek nézhetik? Inkább csajos autó?2023. jún. 12. 14:22
1/13 anonim válasza:
Semennyire nem gáz. Erős, sportos autók, hiába kisebb.
2/13 anonim válasza:
Igen,ebben az országban csak a 15-20 éves Audi és BMW a menő,mindenki más egy pöcs és b*zi
3/13 anonim válasza:
Nem gáznak nevezném inkább furának....
Ez tényleg tipikus csajos autó nálunk. Nem is láttam még pasit mini coopert vezetni.
4/13 anonim válasza:
Szerintem ha nem rózsaszín,hanem valami vagány színe van,ütős felnivel,és nem lóg benne hellokittys illatosító,akkor jó az egy srácnak.
5/13 anonim válasza:
Nekem egyből a "meleg" jutott eszembe.
Szóval elég fura.
6/13 anonim válasza:
Szerintem sem gáz! Van amelyik 170 lovas motorral van szerelve, és mondjuk full feketében egy jó felnivel nagyon vagány tud lenni.
A csajos kocsik inkább a kis Peugeotok és a kis Fiatok.
A mini azért komolyabb darab, igazi tradicionális angol szerpentines, száguldozós kirándulós stílusos autónak gondolom. Vagy akár "papás" hétvégi autónak.
8/13 anonim válasza:
Mit vigyorogsz?
A Mini brit autómárka, attól függetlenül, hogy a BMW a jelenlegi tulaj.
9/13 anonim válasza:
Full bmw az egész... Meg kínai.
Semmi angol gyártmányt nem találsz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!