Honda E-t vagy Mini Countrymant vennétek?
Tesó, a Honda E elektromos, a Countrman viszont nem. Először azt találd ki hogy mi hajtsa.
Ha elektromos Mini Cooper és Honda E között kellene választani, akkor passz. A Hondákat jobb autónak tartom, a Mini sportosabb és itt tuti nem lesz baj a kokszolódással. Szerintem vennek egy Minit, majd egy év múlva lecserélném egy Hondára és megtartanám azt.
Hogy jön a kettő egymáshoz? A Honda E egy elektromos miniautó, a Countryman meg egy divat-crossover belső égésű motorral. Oké, hasonló áron kaphatóak, de nem egy kategória és nem egy felhasználási mód.
A kettő közül én biztosan a Honda E-t venném, de csak mert a felhasználási módja az autómnak nekem pont az amire ez való (főleg város, néha 60-70km vidékre) és a régi nagyautómat ami velem van több mint 10 éve úgyis megtartanám nyaralásra - hosszabb útra, de ha neked kizárólagos autónak kell és hosszabb utakat is tervezel akkor egyértelműen Mini, a Honda E reális hatótávja autópályán kb egy Budapest-Balatonnak felel meg egy irányban, és az is csak ha nem nyomod neki. Viszont a Honda E szerintem egy szép kisautó, futurisztikus beltérrel ami nekem nagyon tetszik, városi autónak tényleg nagyon jó.
Köszönöm a válaszokat!
Nem, nem írtam el, a Countrymanre gondoltam.
És úgy jön a kettő egymáshoz, hogy nekem ezek tetszenek, és mint írta egyikőtök, hasonló árúak. Vannak fenntartásaim az elektromos autókkal kapcsolatban, de a Honda E lenyűgöző.
a honda egy kirakatautó. belepakoltak sok felesleges dolgot, amik önmagukban tudnak hasznosak lenni(mint például a teljesértékű 230 V-os aljzat), a kijelzőrengeteg is valakinek tetszhet(nekem amúgy bejön), de mint autó, nem az igazi. a hatótávja középszerű, a kamerás tükrök sem jók minden körülményben.
szóval használati szempontból egy countryman azért sokoldalúbb. én elektromos autónak biztos nem honda e-t választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!