Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóban az egyik müszer...

Az autóban az egyik müszer hibásan müködik, gondoltam újraindítom. Erre nincs áram semmi. Felnyitom a motorházat a piros kábelt megmozgatom,erre beindul a vészvillogó, de inditásra megint elszál minden.Súly a kengyelre,és ùgy beindult. Mitöl lehet?

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:

"Súly a kengyelre" mit jelent?

Akku sarukra raktál súlyt, és úgy nincs gond?

Tisztítsd meg a sarukat.

2023. jún. 11. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:
szedjek le róla mindent, tisztítás és vissza? amúgy igen a sarura gondoltam ahogy írtad. próbálkoztam azóta de sajnos nem tudom beindítani, amint ráadom a gyújtást se kép se hang. még a generátor jutott eszembe mivel a hibát menet közben generálta és egy újraindítással akartam orvosolni. a lámpa is pislákolt, az ablakok is lassan mentek fel pedig akkor még járt a motor...
2023. jún. 11. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Pedig ott csak kontakt hiba van.

Átkell nézni nem csak a pirosat hanem a fekete test vezetéket is.

Természetesen meg kell csinálni.

2023. jún. 11. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Rá kell mérni multiméterrel az aksira. Lehet kontakt hiba, generátor hiba vagy akár az aksi is lehet szar.
2023. jún. 11. 20:03
 5/8 krwkco ***** válasza:
A szigetelésen belül el van törve a plusz kábel. Vagy mellette a vékonyabb, ha van. Nem melegszik a vastag kábel a saruhoz közel?
2023. jún. 11. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Töltsd fel az akksit, és pucold meg a sarukat. Egyelőre túlgondolod a generátor problémát.
2023. jún. 11. 20:07
 7/8 A kérdező kommentje:
amúgy ha szar az aksi (lemerült más, szar, mindegy) akkor menetközben nem kéne, hogy hiba legyen (pislákoló fényszóró lassú ablakemelö stb)... vagy tévedek (remélem)?
2023. jún. 11. 20:12
 8/8 A kérdező kommentje:
igen amúgy határozottan meleg volt a kábel..
2023. jún. 11. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!