Bencsosz03 kérdése:
Mit használhatok autósampon helyett?
Figyelt kérdés
Itthon szeretném lemosni a kocsimat, de nincs most itthon autósampon. Esetleg folyékonyszappan vagy sampon jó lenne?2023. jún. 11. 10:15
1/9 anonim válasza:
Nem. A fenyezesnek ez mind art. Benzinkuton is tudsz venni.
2/9 anonim válasza:
Bármi jó ami otthon van és habzik, sima sampont, folyékony mosogatószert, tusfürdőt is szoktam használni.
5/9 anonim válasza:
Igazabol ha 20 eves cuccod van ami tele van karccal, akkor mind1. En a 8millas automnal nem sporolom ki azt a 2-3e Ft-ot ami utana honapokig eleg.
6/9 anonim válasza:
Én rendes sampont használtam erre a célra. Volt olyan samponom ami egy rossz vétel volt mert extra száraz hajam és fejbőröm van és nagyon nem bírta elviselni azt a fajta sampont főleg a fejbőröm. Mivel kidobni nem akartam, autósamponból kifogytam így azt a sampont használtam autómosásra és simán jó volt. Annyi hogy amikor leöblítettem akkor alkoholos ablaktisztítós kendővel töröltem át mert kissé fátyolos lett a felület főleg az üvegeknél látszódott, de simán jó volt.
7/9 anonim válasza:
ha a kezedet nem bántja a tisztítószer akkor az autót se fogja, ergo jók ezek, én mondjuk a mosogatószerre szoktam néha rámenni ha elfogy a viaszos autósampon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!