Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Octavia III. 1.6 TDi. 2020...

Octavia III. 1.6 TDi. 2020 valakinek tapasztalat?

Figyelt kérdés

85 kw

110 ezer km

Manuális váltó 5 fokozat

Példás előéletű telejesen lenyomozható.

5.5 millió kb.

Megeri jobban átnézni? Valakinek esetleg negatív tapasztalat?

2023. jún. 9. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ajánlom, hogy próbálj ki egy 1.6 és egy 2.0 tdit is. Meg fogsz lepődni. Amúgy meg a 2.0nál más a magasnyomásúja. Elvileg sokkal jobban bírja és könnyebben javítható. Normális karbantartással elmennek ezek 400ezret megbontás nélkül. 250 körül kettős tömegű csere és annyi. Nem lehet a 2.0tdivel mellé nyúlni. Persze itt a crre gondolok. Nem a régi pdre.
2023. jún. 9. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Szívem szerint en is 2.0 vennek. Viszont abból az összegből egy jó pár évvel idősebb es több 10 ezer km-el többet futott autó jönne ki. Emiatt gondolom jobb vételnek az 1.6-t.
2023. jún. 10. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Én vezettem a ceges 1.6-ot. Nekem hervasztó volt. 140e km az óraban, de olyan sehogy se megy flash volt. Mondom ezt ugy, hogy egy ugyan ekkora teljesitmenyű, 2x annyit futott, 10 evvel öregebb közös nyomócsöves valtozó geometriaju turbodizelem volt.

Engem nem győzött meg semennyire. Tuti 2.0-t venném.

2023. jún. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!