Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Totálkáros volt az autó de...

Totálkáros volt az autó de helyre hozták. Műszakilag jó állapotban van, de a bal első nyúlvány a totálkár miatt jóval sérülékenyebb mint korábban. Érdemes így megvenni vagy veszélyes lehet?

Figyelt kérdés

2023. jún. 7. 20:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy kis pontosítás: a bal első nyúlvány cserélve lett, nem “kiegyengetve”, ha ez az info számít.
2023. jún. 9. 15:39
 12/14 anonim ***** válasza:

#7 vagyok.

Amikor azt írtam , hogy "rendbe tették" akkor azt a nyúlványcserére értettem.

/de hagyjuk, mert mindig akad aki megmagyarázza, hogy én mire gondolhattam/

2023. jún. 9. 15:47
 13/14 A kérdező kommentje:

6:

Ezt így látatlanban honnan veszed hogy "a létező legolcsóbb legszarabb anyagokból, a leggagyibb technológiával lehetett valahogy összetákolni"

Ha csak nem beszéltél azzal aki megcsinálta, ez pusztán feltételezés.

2023. jún. 9. 23:36
 14/14 anonim ***** válasza:

10-es írta helyesen:

Ha teljes totálkár, akkor nem lehetséges visszaállítani.

Ha "csak" gazdasági, akkor technológiailag lehetséges a javítás, de többe kerül, mint amennyit az autó ér. Nyilván senki nem fog szinte egy új autó áráért kijavítani egy roncsot, hogy aztán eladhassa használt (ráadásul balesetes) áron, tehát ha megérte neki kijavítani és úgy eladni, akkor nem megfelelően javította ki. Ha megfelelően javította volna ki, akkor nem érné meg neki a javítás, meg utána az eladás.

Ezért gyanús, hogy vagy egy gányolmány, vagy ha esetleg nem, akkor meg valójában nem volt totálkáros.

2023. jún. 26. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!