Ford Focus 2 vagy Suzuki Swift?
Figyelt kérdés
1-1.5 millió a keret.
Munkába járás 70km/nap és hétvégente esetleg kirándulás. Amire használnám. Elsősorban benzinest.
Semmi egyéb igény kb. Vigyen el A-ból B-be. És ne legyen baja, vagy ha mégis akkor ne a világ legdrágább dolga legyen.
Ezt a két típust nézegettem de nem tudom melyik volna a jobb.
25 éves fiú vagyok.
Előre is köszönöm.
2023. jún. 7. 20:03
3/9 anonim válasza:
A Swift egy teljesen jó kisautó. Ha semmi extrát nem szeretnél jó választás.
A Focus azonban sokkal kényelmesebb, komfortosabb, ami azért elég csábító dolog.
4/9 anonim válasza:
Suzuki sokkal jobban megfelel az igényeidnek, jóval megbízhatóbb és problémamentesebb. Ha a kényelem meg hasonlók szempont lenne, akkor kéne másmerre nézelődni.
5/9 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg Suzuki Sx4?
2023. jún. 7. 20:28
6/9 anonim válasza:
#5 Az jó, csak nagy, ezért többet fog fogyasztani.
7/9 A kérdező kommentje:
Igények/ megbizhatoságban van amelyik jobb a Swift és az SX4 közül vagy kb. egy kategória.
2023. jún. 7. 20:38
8/9 anonim válasza:
#7 SX4-ben a váltó jobb, míg a Swift modernebb minden szempontból, de a leggyakoribb, 1.3-asnál ha még nem csináltatták meg a váltót fel kell újítani valószínúleg, mert gyengére sikeredett a gyárban. Ezen túl még az ABS kocka szokott meghalni, ha nem volt elég gyakran cserélve a fékfolyadék és a katalizátor, ha a gyertya nem volt elég gyakran cserélve. Ha valaki karbantartja ezeket, akkor az össz baja a váltófelújítás lesz, ami 150 ezerért megvan és kimegy a világból, keveset fogyaszt, és összességében nagyon optimális autó. Én a Swiftet venném ha elég a kicsi, mert több van belőle, ezért több a választék, kevesebbet fogyaszt és nekem nem kell a nagy autó.
9/9 Farkas999 válasza:
A Suzukival nincs ennyi probléma, s a javítás is olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!