Vasaló swift vagy focus?
Sziasztok. Friss jogsis vagyok, melyik autót ajánlanátok jobban? Illetve mást is meghallgatok, ha ezeknél van jobb opció.
Maximum 800-900 ezer forintért venném az autót.
Swiftből néztem 1.3 GS-t, nem tudom a GS-ben van-e klíma, vagy csak az AC hirdetéseknél?
Illetve néztem Ford focust, 1.6-os motorral. Focusból MK1 lenne.
A cél, hogy alacsony fenntartású legyen, megbízható és menjen ha kell. (Nem versenyzek nyilván)
Felszereltségi kritériumok: Legyen klíma, elektromos ablakok elöl. Kb ennyi.
Hely nem fontos, leginkább én használnám mellettem a barátnőmmel, vagy családtaggal.
Annyi, hogy a hangrendszert idővel fejleszteni szeretném, szeretem, ha van egy komolyabb zenei élmény, és nem recsegnek a hangszórók. Esetleg idővel dobot cserélek vagy ilyesmi, tetszik ha van hangja az autónak, bár ez a legutolsó szempont.
Biztosítás szempontból a swiftel jobban járnék, tekintve, hogy 1.3, kis köbcentis.
Szerintetek?
Egy idős dízel Focus nem biztos, hogy a legolcsóbban karbantartható. Porlasztók, lambdaszonda stb. azért elég drága tud lenni.
Az 1.6 benzin mk1 vagy mk2, amit ajánlani szoktak.
500-700-ból szép állapotú mk1-et tudnál venni. A maradék összegből meg le tudod szervizelni egyből.
#4 nekem nagy spanom a google, majd bemutatom má' neked is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!