Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyetértesz azzal a közlekedés...

Egyetértesz azzal a közlekedésbiztonsági szakemberrel, aki állította, hogy magyar utakon furikázók nagy számban mentálisan nem alkalmasak arra, hogy forgalomban közlekedjenek?

Figyelt kérdés
Nem szabadna nekik pszichológiai alkalmasság miatt jogosítványt kapni.

2023. jún. 6. 22:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Teljesen kreténné nem válok azért, de elég hamar káromkodni kezdek a kocsiban, és amint lehet kikerülöm az illetőt, halálom a tötymörgés. meg amikor valaki DIREKT úgy próbál betartani minden szabályt hogy azzal másokkal szúr ki..

.. de nagyon messze vagyok a kiflifutár vezetési style-tól azért :D

2023. jún. 7. 10:39
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
#11 Azért tegyük hozzá, hogy aki valaki mással ki tud szúrni, az legalább egy szabályt tuti nem tart be, mert azért egész okosan biztonság- és nyugalomcentrikusan van kitalálva a KRESZ.
2023. jún. 7. 10:42
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

#12 persze, de lehet ezt azért rugalmasan kezelni, sőt, kell is..

De csak egy egyszerű példa. töküres út éjjel kettőkor, ahol amúgy nappal is mindenki 60-al gurulgat 50 helyett, mész valaki után aki negyvenhéttel gurulgat, egy lámpa felé, ami úgy fog váltani hogy ő még pont átgurulgat negyvenhéttel a sárgán, neked meg meg kell állni.

Igazából teljesen szabályos volt, de veled meg simán "kiszúrt", és simán lehet hogy szándékosan, utána ott röhög magában. :D :D

2023. jún. 7. 10:47
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem kiszúrás, sárgánál egy gyors mérlegelés, és ha nem vészfékezni kell a megálláshoz, megállok. Az meg pont nem érdekel, hogy mindenki 60-nal gurulgat, persze, haladok a forgalommal együtt, de éjjel kettőkor a tök üres úton koppra 50-nel megyek.
2023. jún. 7. 10:54
 15/27 anonim ***** válasza:
77%

Na ezért mondtam.. szabályosnak szabályos, de másra szemernyit sincs tekintettel, és csakazért is..

Ha nincs kedvem sietni és csak cruizeolok, és jön mögöttem valaki, akkor egy percek óta zölden világító lámpa felé közeledve igenis belelépek kicsit a gázba hogy átférjen a mögöttem jövő is.. de ez egy példa, van ilyen ezer.

2023. jún. 7. 11:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik, nem tetszik, zebra közelében, sötétben én sem megyek 60-nal. Ha kilép a gyalogos egy házsarok vagy oszlop mögül, nem én akarom elütni.

Engem is villogtak le szakadó esőben, mert 15 - tel kevesebbel mentem. Na és. Csússzon ki az útról a villogó, folyt az úton a víz.

Sokan tényleg azt hiszik, hogy vmi díjat kapnak, arra hajtanak, hogy mindenkit leelőzzenek. Nem veszik figyelembe, hogy másnak nincs jó autója, tudása, mert kezdő, vagy keres vmi házszámot, mert sosem járt még arra, azért megy lassabban, ezen felb.sszák az agyukat, villog, dudál, valóban mentálisan alkalmatlan.

2023. jún. 7. 11:35
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt felismerni ha valaki házszámot keres mert forog a sofőr feje, és az tényleg kettővel megy, látszik a mozgásán.
2023. jún. 7. 11:57
 18/27 anonim ***** válasza:

#15 Szerintem ez nem körültekintés, és elég gáz ezen megsértődni.

#16 Amúgy én is utálok tankolni, meg azért megállni, mert valakinek nagyon kell pisilnie, mert akkor megint mindenkit meg kell előznöm. :D De nem díjat kapok érte, csak éppenséggel nem ragadok be olyan jármű mögé, ami takarja a látómezőm, vagy olyan mögé, akinek már a sávtartása is bizonytalan és nem ítélem biztonságosnak a mögötte haladást.

2023. jún. 7. 14:10
 19/27 anonim ***** válasza:
Te legalább megelőzöd a szüttyőgőt, nem őt kényszeríted villogva meg dudálva, hogy úgy menjen, ahogy te akarod.
2023. jún. 7. 14:39
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
#19 Mocsok tahó, aki villog meg dudál. Én autópályán ha több mint 30 másodperc két autó mellett elhaladni, akkor is kisorolok, és persze mindenki gyorsabbat is elengedek, de aki a s*ggembe nyomul és villog, azt nem sok kedvem van segíteni. Érdekes, nekem pl. a tök üres M4-en 180 az utazótempóm, de elég messzire pásztázok, és ha látom, hogy vannak a belsőben, mire mögéjük érek, megvan a követési távolság és már felvettem a 110-es tempót.
2023. jún. 7. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!