Van különbség egy átlag, és egy márkaspecifikus használtautó kereskedés között?
Figyelt kérdés
Egy átlag használtautó kereskedés mindenféle autóval. VS
Márkaspecifikus kereskedés, ahol 99%-ban csak adott márka van, Pl Budapesten tudok egyet ahol csak Honda van, Jászberényben egy másik ahol csak Ford van.
2023. jún. 5. 16:03
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Na és mi a különbség?
2023. jún. 5. 16:14
3/10 anonim válasza:
Igen, van különbség. Mégpedig hogy az egyikben mindenféle autó van, a másikban meg csak az adott márkából.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát nagyon vicces.
Mintha nem lenne egyébként érthető a kérdés.
2023. jún. 5. 16:40
5/10 anonim válasza:
Ennyi különbség van. Teljesen értelmetlen a kérdés. Általánosítani meg nem lehet, meg nem is érdemes. Ebből is meg abból is lehet jó is meg rossz is. Vagy tényleg nem tudom mire gondolsz.
6/10 anonim válasza:
Pl Debrecenbe a pappas autó csak márkás autókat árulik.
7/10 A kérdező kommentje:
Bigguy2
Éppen azért kérdeztem, mert én sem tudom van e köztük különbség.
De arra gondoltam, van mondjuk egy specifikus kereskedés ahol pl csak Audi van. Itt csak erre a márkára összpontosítanak, és odafigyelnek hogy szharrtt ne adjanak el ezekből az autókból.
2023. jún. 5. 17:59
8/10 anonim válasza:
#7 mindenhol bele lehet akadni szarba.
9/10 NTBS válasza:
A márka specifikus csak egy márkát árul. A másik többfélét.
10/10 nemaRendőrség válasza:
Pesten az elite autó csak toyota hibrideket árul, illetve szervizeli is őket.
Drágábban adják mint máshol, de a garancia miatt megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!