XXx Autó Kápolna kereskedésről vélemény?
1: Tisztelt Veréb Úr!
Köszönöm építő jellegű válaszát, tehát akkor Ön szerint az a valószínűbb, hogy rendben vannak.
Ui.: Ne felejtse, hogy holnap tízre várjuk kezelésre, és Dr. Ártány felírta a kenőcsöt a herető gyulladására!
A gyanús esetek itt a GYK-n átlagban jönnek az autókereskedőkről, tehát nem az XXX autó kereskedésről íródnak kizárólagosan. Megnéztem én is a Google értékeléseiket, szerintem azok mind-mind rendes valós profilok (legalábbis a hosszan szövegesen kifejtettek, azokból indulj ki). Vannak rendes kereskedők is.
Esetleg van konkrét autó ami felkeltette az érdeklődésedet a kereskedésből? Linkeld be légyszi ha igen, hátha tudunk mondani róla valamit.
2. Tisztelt személyeskedő nehéz felfogású barátom!
Nagyon szívesen, bár látom a szövegértés nem az erőssége. Én nem mondtam semmilyen véleményt a helyről. Sem azt, hogy rendben vannak, sem azt, hogy nem. Én csupán annyit mondtam, hogy nem tudom miért nem az 1000+ értékelést olvasgatod (amelyet nagyon sokszor névvel és fényképpel írnak), ahelyett, hogy itt 1-2 anonim válasz alapján ítélkezz.
Ui: biztos autóba szeretnél te ülni ilyen értelmi képességekkel?
3: köszi
4: vélemény volt az is, amit írtál, jogos is, adtam rá pluszt, a továbbiak már csak a kioktató, rajtam kívül mindenki hülye, névtelenül kemény vagyok stílusod miatt volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!