Ha lehet felújítani a porlasztót, és mind a négyet érdemes ugye ilyenkor, akkor milyen összegre számíthatok? Tényleg egy új autó ára a porlasztó felújítása is?? 1 millió ft elvileg fedezi? 1.5 dCi motornál.
Hát bizony nagyon drága.
De a neten megtalálod az árakat is.
Kérdező honnan veszel ilyen 2 milliós árakat? Ha ennyi lenne akkor senki nem javíttatná.
Hívd fel őket, és motorkód alapján tudnak árat mondani
#4 Olvasd el a cikket! Sajnos itt pont nem jó azzal szórakozni, hogy mennyit megy el az autó egy tank gázollajjal
Kell az embereknek a fostalicska 1500-2000 baros befecskendezés....
Nekem ott a 115 baros dízel.
5000ft egy porlasztó felújítás.
Kérdező: ja és, hogy mitől megy tönkre? Hát az üzemanyagtól.
De nem azért mert nem jót tankoltál, hanem azért mert ilyen brutális nyomáson lehetetlen elkerülni, hogy az üzemanyag "elkoptassa" a porlasztókat.
Ezért sem mennek el a modern dízelek étolajjal, mert annak nagy a molekula szerkezete, szinte karcolja ekkora nyomáson a fémet.
Míg nekem a régi dízel bármi gond nélkül elmegy vele az idők végezetéig.
Előző, szeretik is a teslások Bp-n belül, tapasztaltam. :D
115 bar?
Szívódízel?
Ja, kérdező, Gödöllőn van adagolós, aki átalakítja neked régi adagolósra a járgányod, csináltak már sokat, elvileg 3-500 között megvan. Cserélnek porlasztókat(azt hiszem focusé megy bele pont), meg ráfabrikálják az adagolót.
Örök darab lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!