Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudom,hogy le akar...

Honnan tudom,hogy le akar húzni az oktatóm?

Figyelt kérdés

B kategóriás jogosítványt csinálok. Eddig 26 órát vezettem le,(összesen 40 órám van befizetve),de az oktatóm már közölte velem,hogy nála 50-60 óra felé van sikeres vizsga.

Van 80 órás diákja is,akinek köze nincs még a forgalomhoz.

Engem is le akar húzni,vagy csak "jót" akár?

Már befizettem a sok pénzt, így nem tudok sulit váltani.

2023. máj. 31. 15:22
 1/8 A kérdező kommentje:

Honnan tudhatom?*

(Elnézést)

2023. máj. 31. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Le akar húzni. Eleve megmondta hogy "nála".
2023. máj. 31. 15:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt a 40 órát még levezetem ott, aztán váltok. Köszi!
2023. máj. 31. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Madárnak néz, nem is diszkréten.
2023. máj. 31. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én már most leváltanám
2023. máj. 31. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Most váltsd le! Én 36 óráig hezitáltam, addig rükvercbe egyszer nem kapcsoltuk az autót, parkolást, Y-t nem tanított. Tanpályán 1-esben karikáztunk előremenetben vagy 20 órát, már nagyon untam. Utána falusi kis utcákban szivatott. 2 alkalommal elcitt Ceglédre, es mit ad Isten, nem ment a vizsgaútvonal.

Átmentem másik suliba, 0-ról kezdtünk mindent. Most tartok a 40. óránál, mert 22-én sajnos sok vizsgázó volt, lehúzták a nevem a listáról, 5-én vizsgázok. Az uj oktató kb 12 óra alatt megtanított mindent, amire szükségem lehet, "csak" a gyakorlás kellett a vizsgaútvonalakon. Béna vagyok még egy csomó mindenben, mint a sz@r, azért tart ennyi ideig nála, amúgy ha nála kezdek és ügyesebb vagyok (meg nem 46 evesen kezdem el), lehet, max 40 órából megúsztam volna az egészet.

2023. máj. 31. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj előre kifizetett 40 órát, azt gyanítom nem fogja visszakapni. Normális iskola nem kér előre pénzt a vezetésért egyébként.
2023. máj. 31. 17:02
 8/8 anonim válasza:
Én is 50 óra után váltottam két bukással. A másik oktatónál 6 órát vettem és elsőre átmentem. Sajnos vannak ilyen barmok, akik csak a pénzedre mennek én azt javaslom válts minél előbb.
2023. jún. 6. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!