Hogyan akar az leparkolni, aki parkoló autók között sem tud elmenni?
Figyelt kérdés
Második alkalommal látom, hogy egy parkolóban már a hely keresése közben összetör valaki egy autót. Hogyan nem lehet egy parkolóban az autók között elkanyarodni? Oké, ha valaki nehezen parkol be, de ennyire bénán tényleg nem kellene vezetni. Vegyen kisebb autót, nem kell hajóval járni, de ez így mindenképpen nagyon gáz szerintem. (Igen, mindkettőnek megmondtam személyesen is, hogy egy idióta.)2023. máj. 29. 05:54
1/7 anonim válasza:
Te nagyon ügyes vagy és nagyon megmondó.
3/7 anonim válasza:
"Igen, mindkettőnek megmondtam személyesen is, hogy egy idióta"
3-4 kigyúrt cigónak is megmondtad volna? Vagy mindenkinek, vagy senkinek...parkolókirály...
5/7 A kérdező kommentje:
#3 : Miért ne? Magyar ember = áldozat, cigány = bűnöző. Az áldozatokat mindenki sajnálja és mindenhol a világban támogatják őket.
2023. máj. 30. 05:58
6/7 A kérdező kommentje:
#2 : Zöld színű háttérel van kiemelve ennek az oldalnak a tetején és egy ? van a végén.
2023. máj. 30. 06:00
7/7 A kérdező kommentje:
#3 : Amúgy te biztos bambán nézel, amikor más ember, akiről rettegsz, széttöri életed munkáját, de én hajnalban rohanok a munkahelyre, hogy legyen valamim. Szóval egy karton gengszter sem fog megijeszteni. (Budaházy pedig szerencsére már szabad és remélem dolgozni fog ismét!)
2023. máj. 31. 05:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!