Mennyi az az osszeg amennyiert lehet venni valami legalja kocsit amit napi szinten lehet hasznalni akar nagyobb utakra?
Figyelt kérdés
az a lenyeg hogy menjen, nem baj ha csunya, nem baj ha nincs benne legzsak, nem baj ha nincs benne klima, nem baj ha nincs benne kormany futes, nem baj ha nincs benne ulesfutes, nem baj ha nincs benne semmi ilyesmi, csak menjen.
Es jo lenne ha birna az autopalyat, mivel akarok menni Ausztriaba es Romaniaba.
Mennyi penzbe kerulne egy ilyen kocsi?
2023. máj. 20. 15:39
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem a kocsi csak arra kell, hogy A-bol B-be menjek, vagyis nekem nem kell semmi kényelmi funkció.
2023. máj. 20. 15:47
3/5 anonim válasza:
Amik ilyen fapadosak,azok már nagyon régi kocsik,azok nagy része meg már nem bírja a pályát,meg a hosszabb utakat.Elképzelhető,hogy egyet-egyet ki lehet fogni,talán valami 90-es évek beli japán kocsi.De az van itt a gyakorin,hogy úgy is mindenki mást ajánl.
4/5 anonim válasza:
Nem az extrák miatt kell lesz drága, hanem, mert megbízható kell legyen.
1M Alatt ilyen futásnál nem is gondolkoznék (átírás, szervíz stb nélkül)
5/5 anonim válasza:
Valahol 400-1M között szerintem, ha szerencséd van ki lehet fogni olcsóbban is, de drágább kategóriában valamivel javulnak az esélyek. Valami minél kevésbé rohadó adagolós dízelt néznék, aminél nem spóroltak a karbantartáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!