Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy szabadulhatok meg a...

Hogy szabadulhatok meg a kocsimtól, műszaki nélkül?

Figyelt kérdés

Van egy kocsim. 400-ért vetem, költötem rá másfél millát, most műszaki előtt áll a kocsi és a szerelő szerint, csak a nyaka véres. Lehet vagy 3-4 száz az, hogy a műszakin átrugdossam, de még utána is sokat kéne költeni rá, hogy normálisan nézzen ki.

Ha úgy döntök, hogy nem kell a kocsi mert sokban van, akkor hogy adhatok túl rajta? Bomtó? Most szerelőnél van. Adjam el alkatrésznek?

Igazából nekem csak anyi kell, hogy ne legyen vele több bajom.

2023. máj. 28. 21:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Léteznek roncsautó felvásárlók, egyiket felhívod megmondod miylen autó, mi a baja, elmegy megnézni és ad ajánlatot hogy mennyiért venné meg tőled adásvételivel persze, és eldöntheted hogy kell a pénze vagy sem. Ha bontóba viszed akkor 10-20 ezret talán kapsz érte, maximum 30 ezret ha azt látják hogy van mit eladni belőle ami nekik nyilván hasznot hoz. Ha azt akarod hogy a bontósok vigyék el akkor legjobb esetbe 0Ft-ot kapsz érte, és nem kerül pénzedbe viszont kapsz bontási igazolást és lekerülhet a nevedről.
2023. máj. 29. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!