Hogy szabadulhatok meg a kocsimtól, műszaki nélkül?
Figyelt kérdés
Van egy kocsim. 400-ért vetem, költötem rá másfél millát, most műszaki előtt áll a kocsi és a szerelő szerint, csak a nyaka véres. Lehet vagy 3-4 száz az, hogy a műszakin átrugdossam, de még utána is sokat kéne költeni rá, hogy normálisan nézzen ki.
Ha úgy döntök, hogy nem kell a kocsi mert sokban van, akkor hogy adhatok túl rajta? Bomtó? Most szerelőnél van. Adjam el alkatrésznek?
Igazából nekem csak anyi kell, hogy ne legyen vele több bajom.
2023. máj. 28. 21:56
2/11 anonim 

válasza:

Hirdesd meg?
Ha másfél millát ráköltöttél, az a külcsínyre ment?
600-ért eladod, annyit a bontó úgysem ad. Találsz egy másik madarat.
BMW amúgy?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem egy shewrolet. Nem külcsinyre ment. Gumi, kuplung, motor hiba... Műszaki nélkül nemhiszem, hogy megveszik anyiért, ha még 400 kell arra, hogy a műszakin átrugdossák.
2023. máj. 28. 22:12
5/11 anonim 

válasza:

"shewrolet"
Nem gáz, hogy a saját autód márkáját se tudod rendesen leírni ami ott van a hátulján? És még te költöttél rá másfél millát, hát ki hiszi ezt el?
6/11 A kérdező kommentje:
Jó. Nem az én kocsim, nem költöttem rá és valójában egy 3 kerekű kenyérpirítóról beszélek. Hihetőbb? :)
2023. máj. 28. 22:57
7/11 mindentudó99 

válasza:

Abszolút nem üzemel? Ha nem akkor leadod bontóba. Ha megy meghírdeted 30 ezerért és 20 an fognak hívni. Vagy viszed méh telepre
8/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg szerelőnél van. Lehet az is ad 20-at és szétszedi alkatrésznek.
2023. máj. 28. 23:52
10/11 A kérdező kommentje:
:)
2023. máj. 29. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!