Melyik 4 évszakos gumit lenne érdemes a kettő közül vásárolni?
GoodYear Vector 4Seasons Gen-3 vs. Vredestein Quatrac
A régebbi autómon Vredestein Quatrac gumik voltak elég jó gumik tapadásra az biztos tartósságot azt nem sikerült végig vinni max 3 évig mert sajnos baleseteztem az autómmal,egy renault fluence autón volt fent a zajosságát nem tudom megintési bár a renault fluence ugye lehet nem annyira jól szigetelt autó ezért is lehet nagyobb gördülési zaja mint a mostani autómnak ami egy opel corsa e ezt csendesebbnek érzem gördülési zajra viszont ezen gyárilag GoodYear Vector 4Seasons Gen-2 gumik vannak amik lassan cserések ezekkel vettem itt se érzek gondot tapadással meg ezen az autón csendesebbnek ítélem de lehet jobb az autó zajszigetelése is mint a fluencének volt.
Fontos lenne a kopásállósága is meg a gördülési zaj vagy akár a fogyasztás is a gumiban.
3/
Nem tudom nekem sosem volt vele gondom a renaulton.
3/
Most megnéztem az árát aránylag jó áron találtam a méretemben,hál isten nem hatalmas méretű kell belőle ami egy vagyon.
2/
Erről a lemállós hibáról már én is hallottam meg láttam képeken is.Gyárilag ezt tették az autómra mert még a gyári gumik vannak rajta de így 3000km et menve így elsőre jónak tűnik de természetesen lehet gumija válogatja a hibát vagy nem tudom.Lehet berakom a fent említett michelint is a listámra.
3/
Nézegettem az árőkeresőn a michelin gumikat mi a különbség a megnevezések között?
Én ezt találtam pl jó árúnak Michelin CrossClimate+ XL 28000Ft
De van más megnevezésű viszont azok már jóval drágábbak [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!