Goodyear Vector Gen-3 4 evszakos gumirol mik a vélemények ?
Néztem finnországi teszteket, top 1-ben végzett .
Eléggé drága, viszont csak jót olvasok rolla . Öreg pici auto, ami valószínűleg csak 2 évig fog nàllam maradni, munkábajárásra használom Magyarországon belül .
Sajnos már a teli is a nyári gumi is satu kuka, és gondoltam veszek egy premium minőségi négy évszakost, feltétlen prémium szükséges mivel évente (30-35.000km között megyek, 50% autópálya és 50% jobb minőségű egyenes szakaszok )
Kb 100 rugó lenne a 4db (14 zollos) gumi, az auto értéke kb 350/400 rugó .
Normál 4évszakos gumi
jobban kopik mint a téli/nyári meg nem annyira tapad
viszont spórolsz vele vmennyit
Mekkora méret kellene pontosan, lehet van jobb ebben a kategóriában.
Nem, nem kopik jobban.
Nem, nem tapad kevésbé, mint az aktuális évszakos gumi.
A vredesteinnek ez a gumija is elég jó, és olcsóbban kijössz, szerintem jobban megérné.
Tapasztalat vagy csak olvastad valahol?
Majd keresek rolla véleményeket de 8.000ft-/ per db ennyivel olcsóbb, igazából az ára mindegy mert nem nagy a végkülönbség .
A Goodyear Vector gen.3 (számtalan nagy verseny győztese lett 2021-ben) lenne a legjobb, de már nincs ebben a méretben, csak az előző generációs gen.2 arról pedig vegyes véleményeket olvasok.
Lényeg lenne hogy kibírjon 2 évet / 70.000km-t, es inkább veszek egy prémiumot minthogy egy év múlva újra kelljen vásárolni .
Nem éri meg, mert az eltart akar 3-4 szezont is.
Én az autot csak (max) 2 évig tartom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!