Lehet hogy sokan ugyanez okból vesznek SUV-t?
Figyelt kérdés
A tágabb családban újabban lett kettő is: mivel magasabb könnyebb a ki-be szállás főleg ha derék/térdfájós az ember.
Lehet hogy sokan ugyanez okból vesznek?
2023. máj. 18. 21:18
12/16 anonim válasza:
Korábbi családi autónk egy eléggé alacsony építésű kombi volt. Anyósom mondta, hogy ez a autó sámli, legközelebb hokedlit vegyünk. Nemcsak ezért lett a mostani egy SUV.
13/16 anonim válasza:
Én azért vettem mert lett egy lányom és kellett egy nagyobb családi autó. Könnyebb pakolni, nagyobb, belefér a gyerekholmi stb. Nem farokhosszabbítás meg divat. Praktikus. Ennyi.
14/16 anonim válasza:
#12 az anyósod kiszolgálószemélyzete vagy? kellemetlen lehet. :D :D
Az egyik autóm 130 centi magas, SENKI kedvéért nem válnék meg tőle :D :D
15/16 anonim válasza:
Bekem meg lamborghinim van, nagyon alacsony. Biztos hogy nem adnám el az anyósom mondaná!!
16/16 anonim válasza:
Én soha nem vennék. Inkább egy jó terepjáró akkor már. Régebbi Jeep Cherookee, Nissan Patrol vagy ami már nekem is volt és szerettem is, Lada Niva. A “nagy” beltér miatt nem kell kamu terepjárót venni. Akkor meg felel mondjuk egy Renault Espace IV is. Annál tágasabb beltér nem kell, abból is könnyű ki-be szállni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!