Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Europaban miért nem tiltják...

Europaban miért nem tiltják be a 150 loeronél erosebb kocsikat?

Figyelt kérdés

Miert kellene betiltani vagy megszuntetni a gyartast, vagy legalabb Magyarorszagon betiltani?:

1. Nagyon sokat eszik.

2. Hangos

3. Nagyon balesetveszélyesek.

4. nagy veszéllyel vannak mas kozlekedesben reszvevo jarmu szamara.

Te mit gondolsz errol? Be fogjak szerinted valaha is tiltani europaban vagy Magyarorszagon?

2023. máj. 18. 13:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%

1. Mi számít soknak?

2. Miért lenne hangos?

3. Miért?

4. Miért?

Én a 150 ló alatti autókat tiltanám be.

2023. máj. 18. 13:30
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Már megint itt vagy kérdező? Mondtuk, ne itt éld ki a frusztrációdat.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..

2023. máj. 18. 13:34
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Én egyetértek. Pont ma írtam ki egy hasonló kérdést a sportkocsikkal kapcsolatban és kb szétszedtek hogy mit gondolok :D szóval számíts te is rá.
 4/14 A kérdező kommentje:

"Én a 150 ló alatti autókat tiltanám be."

Akkor nagyon keves kocsi lenne az utakon. Nem sokan engedhetik meg maguknak a tobb lovasat.

5/14 anonim ***** válasza:
39%
150 ló az manapság annyi mint hangyaszar a nulláslisztben vagyis kb nem elég a dinamikus haladásra. És nem fogyasztanak sokat, egyik ismerősöm 450 lovas kocsija 5.8-al el jár pályán.
 6/14 anonim ***** válasza:

“Akkor nagyon keves kocsi lenne az utakon. Nem sokan engedhetik meg maguknak a tobb lovasat.”

Sokkal jobb lenne mindenkinek

2023. máj. 18. 13:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Sokat fogyaszt? Ember, az 1.0 Swift is röhögve bezabálja azt amit egy újabb sportkocsi még többet is, cserébe viszont roppant kényelmetlen és nem is megy.
2023. máj. 18. 13:38
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

Egy átlagos mai autó 1,5 tonna körül van. Ehhez 150 lóerő édeskevés ha még előzni is akarsz vele.

1. Ez nem igaz, a mai modern technológia lehetővé teszi, hogy ugyanannyit fogyasszon, mint egy régi 70 lóerős autó.

2. Gyárilag nem hangos, mert sok kipufogódob és minden tompítja a hangot. Csak akkor hangos ha mókolják, vagy kifejezetten sportautó, ami direkt ezért van. A gyenge autókat is lehet hangossá tenni.

3. A sofőr lehet balesetveszélyes, ha nem tudja kezelni, nem az autó. De aki az erős autót keresztbe teszi, az a gyengével sem bírna az úton.

4. Milyen veszélyre gondolsz? Meg tud előzni ha akar? Mert abban inkább kevesebb balesetveszély van. Ugyancsak a sofőrtől függ ez is, de én inkább biztonságosabbnak mondanám.

2023. máj. 18. 13:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Jelentve
2023. máj. 18. 16:15
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Én az ilyen embereket tiltanám be, kutyakajának feldolgozva lenne talán hasznos egyedül az ilyen figura.

Kérdés jelentve. :)

2023. máj. 18. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!