Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen autó miért nem érkezik...

Ilyen autó miért nem érkezik Európába?

Figyelt kérdés

[link]

Megfigyeltem, hogy sokféle autó nincs Európában. Például a japánok hozhatnának többfélét is, illetve a meglévőknek a motorpalettáját bővíthetné. De számomra a Chevrolet kivonulása sem elfogadható, vannak olyan modellek, amik kevésbé drágák, és egész jól felszereltek, méretben is pont jók. Például az amerikai kontinensen még ma is árulják az új Chevrolet Cruzet, míg nálunk 2013 év körüli a legfiatalabb, a kivonulás miatt nem kapni az újabbat. Vagy említhetném az új Aveot, amit nem csak az amerikai kontinensen forgalmaznak. A drágábbak közül például az újabb Impalát lehetne venni egy kényelmes, tágas családi sedánnak, vagy az SSR-t, Malibut. De említhetném a Nissan Altimát, Maximát, amik nálunk szintén nincsenek, ezek is nagyon jó sedánok. Toyota Avalon, egyik legjobb autó a világon. Szóval lehetne válogatni.

2023. febr. 13. 20:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Mert ezek a fajta szörnyek az USA-ban divatosak, Európában nincs rá akkora igény, hogy érdemes legyen forgalmazni. Hozzáteszem, feltűnne egy ilyen dög a tükrömben pislognék nagyokat :O
2023. febr. 13. 20:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz, milyen szörny?
2023. febr. 13. 20:19
 3/15 A kérdező kommentje:
Az általam felsoroltak között egy szörny sincs, inkább úgy fogalmaznék, hogy autó méretű autók.
2023. febr. 13. 20:20
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Azért nem érkezik, mert nincs piaca, nincs elég kereslet rá.

Az európai városok utcái szűkebbek, a parkolók kisebbek, a benzin drágább, úgyhogy ennek megfelelőek a tipikus autók is.

2023. febr. 13. 20:24
 5/15 A kérdező kommentje:
De akkor vegyük ki a listából a linkelt autót, maradnak a sedánok, amiket felsoroltam. Azok középméretűek, simán elférnek Európában is. Toyota Camry méretűek kb, ami ugye kapható nálunk is.
2023. febr. 13. 20:28
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
Szedánok nálunk alapból nem igazán mennek, sokkal használhatóbb a kombi vagy az 5 ajtós. Ha meg Szedán, akkor ott vannak a "bejáratott" német márkák.
2023. febr. 13. 20:45
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk ez a Toyota szarul néz ki de cserébe legalább igénytelenül batár is.
2023. febr. 13. 20:48
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
ez odakint 80000 dodó ez itthon 40m lenne annyi pénzért már nímet prémiumot lehet venni . európa germánbuzzzizmusban szenved ezért nem jönnek ide a jó gépek
2023. febr. 13. 22:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a német autókkal, vannak szépek, jók köztük, inkább azt unom, hogy tele vannak Európa útjai Volkswagen konszernes autókkal, és sajnos közben nem tudják az emberek, hogy milyen jó más autók is léteznek egy másik kontinensen. Ezt nagyon sajnálom amúgy.
2023. febr. 13. 22:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Én speciel tudom, hogy milyen autók léteznek más kontinenseken, de ezek amiket említesz, hát egyik sem kellene, nem az én ízlésem. A Range Rover az egyetlen amerikai divatnak megfelelő autó ami tetszik, de ezek a doboz elejű, két négyzetméteres hűtőráccsal felszerelt, 6 méter hosszú autók számomra nem az észtétikus kategória, bocsánat, ennyi pénzt meg akkor inkább olyanra költök ami tetszik is és szerintem sok más ember is így van vele Európában. Amerikában amúgy is teljesen más a vezetéskultúra, vezetni sem tud a legtöbb de muszáj a távolságok miatt, cserébe ilyen batár dögökben feszítenek ha kell ha nem, kompenzálásként vajon? :D
2023. febr. 14. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!