Az árat leszámítva, ha van, akkor mi az elektromos autók elleni legfőbb érved?
Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 13:23
A kérdező szavazást indított:
Hatótáv kicsi
Töltés túl sokáig tart - még a leggyorsabb állomáson is
Nincs gyors töltés a közelünkben
Zavaros töltési rendszer
Környezetvédelmi aggályok
Egyéb.
5 szavazat
1/16 anonim válasza:
Kettő is van.
A felhasználó szemszögéből, hogy a hatótáv kicsi.
Össztársadalmi szinten meg az, hogy ennyi akkumulátort legyártani, majd évek múlva hulladékként kezelni, az óriási környezetterhelést jelent.
2/16 anonim válasza:
Nekem csak az ára.
Majd ha lesz 1 millio alatt akkor veszek egyet XD addig nem.
3/16 anonim válasza:
Rövid hatótáv, hosszú feltöltés (egy tankoláshoz viszonyítva).
5/16 anonim válasza:
Ha elektromos akkor Tesla! Ha benzines akkor BMW!
6/16 anonim válasza:
Hát nem akarok, elektromos szegély vágoval járni. Nekem a prémium W8-as kocsik kellenek. Erő, gyorsaság, repesztés. A vilany dozsemmel járjanak a kis pénzüek, nök.
7/16 A kérdező kommentje:
#6:) nem kell zörögni valaminek, hogy ereje legyen..
2023. máj. 18. 16:05
8/16 anonim válasza:
Rövid hatótáv, valamint az, hogy úgy adják elő, mint ha baromi környezetbarát lenne, közben pedig az akkumulátorok is jelentős szennyezők.
9/16 A kérdező kommentje:
2023. máj. 18. 16:27
10/16 Hintalow válasza:
Az ár mèg egyszer 😁 amúgy teljesen rendben vannak, a mostani hatótávok nekem már bőven elegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!