7 éves J kombi Astram elektromos hátsó javítása mennyi?
Több százezres ajánlatot kaptam NEM markaszervizben a javittatasara.
Tud valaki olyan helyet, ahol ezt javítják?
Egyik kollégám Renault-jan tavaly 45 ezerért javítottak ugyanezt a hibát, de az a srác már külföldre ment azóta dolgozni.
Akkor átfogalmazom, hogy ne tudj belekotni. (bár az eredeti kérdésben is ez van!)
Van e valakinek olyan szerelő ismerőse, aki meg tudja nézni az elektromos hátsó ajtót?
Köszi.
És mint írtam, kolleganak ugyanez volt a baj. Nem nyílt ki az elektromos ajtó.
Nekem se nyílik.
Ne akard már bebeszelni nekem, hogy ez több százezer forintos költség lesz.
Elektronikánál simán játszik több százezres javítási költség.
Ezek már nem azok a típusú autók amiket kalapáccsal+csavarhúzóval javítanak.
"7 éves J kombi Astram elektromos hátsó javítása mennyi?"
Ez volt a kérdés. A válasz rá: Igen, lehet több százezres költség is.
"És mint írtam, kolleganak ugyanez volt a baj. Nem nyílt ki az elektromos ajtó."
Jah, csak k*rvára nem mindegy, hogy egy egyszerű érzékelő szaródik el vagy esetleg valami a kocsi "agyában" és ahoz kell hozzányúlni.
Kérdezőnél bejött a tipikus magyar autóvásárló esete. Tudod akinek van pénze majomra legyen banánra is.
Aki nem tud párszázezret pár évente letenni az asztalra az ne vegyen autót.
"Van e valakinek olyan szerelő ismerőse, aki meg tudja nézni az elektromos hátsó ajtót?"
És hol? 😂😂😂😂
Budapest, Nyíregyháza, Miskolc? Vagy esetleg Mucsaröcsöge, Mekka, Bivalybasznád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!