Miért marad ugyanolyan koszos az autó kézi mosás után?
A gépi mosások árát sokallom úgyhogy nem hordom oda már a kocsit. Tegnap lemosattam kézivel, de az oldaláról a kosz nem tűnt el, amikor megtöröltem papírral olyan maradt, végül a benzinkúton található papírral körbetörölgettem az egész kocsit úgyhogy most tisztának néz ki, de a mosás nem segített.
Miért lehet ez és mit tudnék ellene tenni?
Kefe?
Szivacs?
27/n
Nőknél az szokott a tipikus hiba lenni - ahogy az előző is írja - hogy távolról permetezgeti az autót, mint valami kerti virágot.
Tessék elolvasni a használati utasítást és aszerint dolgozni. Az első, előmosó fázisban nég rendben is van ez a locsolgatás, de a magasnyomású fázisban 10 centiről kell módszeresen végigmenni a felületen. Ennek az esetek 95%-ában elégnek kell lennie. A kefe kerülendő, mert jóval nagyobb eséllyel karcolja a fényezést.
#11 szembeszomszédom tinilányát néztem egyszer félig meg ahogy lemosta anyu kocsiját. :D
arasznyi picsanaci ide-oda, ezekután én nem engedtem volna meg hogy lemossa az én autómat is :D :D :D
fanyelű kefe, lemosta a kereket vödörből, majd ment rá vele a kocsi tetejére, ugyanabból a vödör vízből :D :D :D :D
Ott fordultam vissza a tennivalómhoz. :D :D :D
12:
Képzelem milyen “tennivaló” volt az😅
Nyugi én is azt tettem volna egy ilyen látványra🤪
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!