Muszáj kevlároztatni a kuplungot?
Figyelt kérdés
adott egy seat leon cupra 1.8t. kuplung kell rajta cseréltetnem. luk kuplungkészletet fogok hozzà venni,elvileg gyàrilag is azzal szerelik őket. ugye ezekbe az erősebb autókba szokták kevlàroztatni a tàrcsàt. tényleg sokat számít ha kevlároztatva van?vagy csak parasztvakítás?2023. máj. 18. 02:56
1/4 anonim válasza:
Annyira nem erős az az sutó,hogy kellene kevláros kuplung.
Amúgy az csak annyi, hogy nem sima ferodol anyag van kopórétegnek hanem valsmi kevláros. Ennyi erővel feleslegesen veszed meg az új kuplungtárcsát, mert arról úgyis lefúrják a kopóanyagot.
2/4 A kérdező kommentje:
chipelve is van,plusz nagyobb turbo,nagyobb cooler. padon nem lett lemérve,de érzésre jól megy. màr így vettem,úgyhogy nem tudom mekkora a teljesítménye pontosan. akkor ennyi erővel elvihetném a kuplungtàrcsàt is felújítattni? az a baj,hogy akihez fogom vinni szerelőhöz,nagyon nehezen tudom elcsípni,és nincs időm arra,hogy kiszedessem vele a régi tàrcsàt,és elvigyem valahova kevlároztatni,és addig eltelik 1 hét kb. nekem úgy lenne a legjobb,hogy beteszem az autóba az alkatrészeket,és elviszem hozzà a kocsit,aztàn pàr nap múlva meg kész. akkor szerinted elég a gyári luk kuplung?mekkora az esély,hogy megcsúszik pàr ezer km után?
2023. máj. 18. 03:16
3/4 anonim válasza:
Annyira nem gyors.. Így is lenyomja a ma közlekedő autók túl nyomó többségét.
4/4 A kérdező kommentje:
nem azt mondom hogy egy versenyautó,de nekem elég,mert nem is nagyon tudom kihasznàlni ezt az erőt sem ami ebben van,mi lenne egy 3x ilyen erős autóval…
2023. máj. 18. 07:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!