Miért vezetem sokkal jobban a sajàt autómat,mint a tanulóautót vezettem?
Figyelt kérdés
fél éve lett meg a jogosítvànyom,és elgondolkodtam rajta,hogy mennyivel jobban vezettem már az első perctől a sajàt autómat,mint amin tanultam. 30 óràból levizsgáztam,de emlékszem,hogy a 30.-adik óra körül volt még pàr lefulladás az oktató kocsival. Bár igaz, hogy én egy erősebbnek számító autót vettem kezdésnek,amivel azért könnyebb elindulni,nem kell szétpörgetni a motort. De pl a vàltás is úgy ment szinte már az első perctől,mint oktatóval soha. vezetési órán még a vége felé is volt pár olyan,hogy egy pillanatra rá kellett pillantanom a váltóra hogy melyik hányadikban vagyok,vagy hirtelen nem találtam a fokozatot. mióta a sajátomat vezetem,egyszer nem volt olyan,hogy nem tudtam hogy melyik fokozatban vagyok,vagy nem találtam hirtelen a sebességet. pedig a jogsim megszerzése után 4 hónapig egyáltalán nem vezettem semmit,mert nem volt mit. létezik hogy ennyit számít a stressz amit az oktató tesz az emberre?vagy csak egy szerencsés véletlen,hogy találtam egy pont az én vezetési stílusomhoz passzoló autót?elbízni nem bízom el magam,mert még friss a jogsim,és tudom,hogy hiába érzem úgy,hogy milyen jól vezetek,a rutin az még nincs meg,de tényleg úgy érzem,mint ha már évek óta vezetnék, ahhoz képest ahogy az órákon ment.minden friss jogsis ezt érzi általában?vagy sokaknál ennyit számít,hogy felszabadultabban tudnak vezetni?2023. máj. 17. 07:44
11/15 A kérdező kommentje:
10-es,nyílván túloztam a szétpörgetés alatt... De pl nekem 1.8t van,és általában fogáspontot megtartott kuplunggal szoktam parkolni.az oktatóautóhoz meg elég nagy gázt kellett nyomni induláshoz,bár az egy 1.5-ös 1,5 tonnás kocsi volt.
2023. máj. 17. 09:48
12/15 anonim válasza:
Valószínű, jobban fekszik neked az az autó. Én a tanulóautóval voltam úgy, hogy jobban szerettem, mint az otthonit. Úgyhogy olyan márkájút is vettünk nekem. Vicces volt, amikor a férjem beleült és láttam, sok levezetett 100ezer km után hogy vezeti, hát nem neki találták ki.
13/15 anonim válasza:
Állítólag az 1.8t csattog durrog mint állat. 300+ lóerő.
14/15 A kérdező kommentje:
13-as,komolyan kérdezed,vagy csak trollkodsz?
2023. máj. 17. 22:54
15/15 anonim válasza:
Hát sok 1.8t van tuningolva. Haveromnak első generációs seat leon cupra volt 1.8t motorral. Nyitott rendszerrel, meg sok egy egyéb módosítással és nagyon brutálisan ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!