Ha a led/Xenon fényszóró erősebb, jobb, biztonságosabb, akkor miért nem tiltják be a halogént?
Mert a halogén is elég jó ahhoz, hogy az előírásokat teljesítse.
És mivel olcsóbb, ezért az olcsó autókba továbbra is halogént szerelnek.
Ha a Mercedes S osztály sokkal jobb, biztonságosabb autó mint egy... (nem akarok konkrét típust írni, mert nem akarok senkit megbántani) alsópolcos belépő szintű kisautó, akkor utóbbi gyártását miért nem tiltják be?! Kb. ilyen szintű a kérdésed...
Nem biztos, hogy mindenkinek módjában áll millió körüli összeget kifizetni egy fapados kisautóra, csak azért mert kapott egy kavicsot és cserélni kell a led-mátrix fényszórót. Továbbá, aki pl csak hétvégente a teszkóba járásra, meg hétközben a gyereket a pár saroknyira lévő oviba hurcolásra használja az autót, nem biztos, hogy feltétlenül szüksége van a méregdrága adaptív okosfényszóróra.
De mondok jobbat: miért nem tiltják be a teszkó gazdaságos párizsit?! Hiszen van sokkal jobb, finomabb, egészségesebb.
Nem mondtam hogy fizesse ki az ember azt a milliót.
De már kötelező a menetfény, dpf, egr, abs, esp, sos és millió miegymás.
2es vagyok, az autó amiről beszélek majdnem új volt.
7 év alatt volt 5 autóm 2 halogén, 2 xenon és ledes a mostani.
Ezen kívül vezettem céges xenonokat. És azt kell mondani h nem véletlen feláras a halogén ellenében. Meg egy projektoros halogén 470 lux addig egy xenon 970 25 méteren kb, de ha nem.biszed nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!