Autó beázás akkor is amikor már meglett csinálva a típus hiba?
A sofőr oldalon a padló szőnyeg eső után vizes.( gázpedál előtt kb)
Az autó nem volt használva egyhelyben ált. Ez a probléma egy hónapja jött elő. Rögtön kiszárítottam az autót és a szélvédő alatt a pollen szűrő és a kábel köteg dobozt teljesen újra szigeteltem vízálló pasztával és tömítéssel. (Típus hiba idővel el öregedik a tömítés és befolyik a víz). Kellett tisztítva a szélvédő alatt.
Sajnos újra megjelent a víz.
Azt vettem észre, hogy az autó sofőr oldali A-oszlop bentről nedves fentről teljesen az aljáig és amikor elmozdítom akkor csöppent. Követtem és a motorház nyitónál is vizes, gondolom itt és a láb pihenőnél folyhat be.
Kérdésem az lenne, hogy járt-e már így valaki? Hol folyhat be a víz ez diagnosztika alapján? Szélvédő szigetelés ? Ajtó felett ? Hogy tudom ezt le tesztelni hogy észre vegyem?
Golf 4 1.9
"Hol folyhat be a víz ez diagnosztika alapján? Szélvédő szigetelés ? Ajtó felett ? Hogy tudom ezt le tesztelni hogy észre vegyem?"
Lehet szélvédő szigetelés. Le kell venni az A oszlop műanyagburkolatát. Ha nem látszik rögtön a folyásnyom, akkor pl. behintőporozás után a következő esőnél nyomot hagy.
Szélvédős tudja szakszerűen javítani.
(Korabeli VW betegség, hogy a küszöbnél belülről kifelé átrohad, ha nincs rendszeresen takarítva a kerék felől. Nem lehet esetleg ott egy lyuk? -nem tudom, ez befelé jelenthet-e ilyen gondot-)
De ettől függetlenül 3-as, és 4-es, jól beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!