Autó beázás ? Javítás után is?
Figyelt kérdés
A sofőr oldalon a padló szőnyeg eső után vizes.( gázpedál előtt kb)
Az autó nem volt használva egyhelyben ált. Ez a probléma egy hónapja jött elő. Rögtön kiszárítottam az autót és a szélvédő alatt a levegő filternél és a kábel köteg dobozt teljesen újra szigeteltem vízálló pasztával és tömítéssel. (Típus hiba idővel el öregedik a tömítés és befolyik a víz).
Sajnos újra megjelent minap a víz folt.
Valami ötlet, hogy hol folyhat be? Valaki járt már így ?
Golf 4 1.9 pdtdi 2002
2023. ápr. 25. 20:52
1/6 anonim válasza:
Akár szélvédő mellett is, ha elfáradt a ragasztás vagy rosszul lett megcsinálva. De az is lehet, hogy amit csináltál nem sikerült jól.
2/6 anonim válasza:
Lehet az is, hogy az eső csatorna el van dugulva
3/6 anonim válasza:
Én hintőporral kerestem meg a vízfolyás útját, bár az hátul volt :)
4/6 anonim válasza:
fosvágen, ezt tudja. tetődíszléc alatt a lemezillesztés tömítése?
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ahogy beragasztottam oda víz már nem megy.
Először megnézem a szélvédőt, hogy nem ereszt át-e valahol.
Utána meg a tetődíszléceket.
Lehet még valahol szivárgás ?
2023. ápr. 26. 00:24
6/6 anonim válasza:
Típusra, és az erre az alapra épített társaira jellemző,hogy ha a szélvédő előtti rész telemegy falevelekkel,akkor eldugítja a vízkifolyókat, és a pollenszűrőt eláztatva befolyik a szellözőrendszeren a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!