Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Samsung galaxy watch active 2...

Samsung galaxy watch active 2 órám beázott. Hogysn javítsam meg?

Figyelt kérdés
Medencébe fürödtem vele mert vízálló 50 méterig állítólag. KB 20 percet lehettem a vízben. Ki-be kapcsolt folyamatosan. Majd kikapcsolt és nem reagál a töltésre és be sem kapcsol. Próbáltam azt hogy 1 napig beleraktam rizsbe de nem javult meg. Hagytam 2 hetet állni, gondolván hátha kiszárad a polcon de ugyan úgy rossz. Olvastam angol fórumokon hogy a Samsung kb 220 dollárért javítja meg ami kb egy új óra ára. Van valami módszer vagy szervíz ami olcsón javítja? Vagy én is megtudnám javítani? Ha igen akkor mit kellene kicserélni benne? És hogyan? Előre köszönöm szépen a válaszokat.

2021. szept. 23. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Így összesterelve biztos nem fog kiszáradni, legalább a hátlapot le kellene venni hozzá, és úgy szárítani.

Amúgy ha a gyártó vízállónak mondja, pláne ha van benne úszásfunkció is, akkor talán ez garanciában is meg kellene javítaniuk. Már ha van rajta. Én a Huawei GT-mel termálvízben is fürödtem és nem lett semmi baja.

2021. szept. 23. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Valami sérülés volt az órán?
2021. szept. 23. 17:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta semmilyen sérülés.
2021. szept. 25. 06:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Azonnal el kellett volna vinni szervízbe, most már nem gazdaságos a javíttatása.
2021. szept. 26. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a Samsungban én is nagyot csalódtam ilyen szinten, ugyanis nekem is beázott.

Ott lett az egész elrontva hogy én sem szedtem szét azon nyomban, nem is tudtam volna mert nyaralás alatt történt. Nem is gondoltam beázásra, hanem meghibásodásra gondoltam, víz nem látszott benne. Mikor 2 hét után szétszedésre került, már elég rendesen dolgozott benne a víz, eloxidálta a kijelző veérlőt és csatlakozóját is is. Kiszárítottam, működik, de van csík a kijelzőben, szétszedés nélkül sosem szárad ki.

Ezek után átálltam Huawei okosórára.

2021. okt. 3. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!