Beázott a lámpa? Hogyan javitsam meg?
Figyelt kérdés
Kiszedtem a lampat beletoltottem vizet de nem szivarog sehol semmi, van egy lyuk a lampa aljan csak onnan jott ki viz de az meg direkt van ott, talan viz elvezetto, azt betömítőzem? Meg körbe a széleit is befogom.2018. júl. 2. 18:51
2/11 anonim válasza:
Most akkor mi a hibája a lámpának? Az hogy beázott? Vagy valami tönkrement benne? Illetve pontosan milyen lámpáról van szó? Mert kismillió típus van.
(Valamint nem tölti be a képet, csak valami vírusos weblap jelenik meg, mindenféle felugráló ablakkal. Nem képfeltöltésre raktad fel véletlenül? Csak mert az itt tiltott, nem véletlenül...)
3/11 A kérdező kommentje:
Képfeltoltes de linkroviditott hasznaltam. Baja nincs csak beazott es nem talalom hol szokikbe a viz ami miatt beazott ford ka
2018. júl. 2. 19:14
4/11 anonim válasza:
De most akkor nem ott szökik be a víz, ahol beleöntötted? Amúgy szerintem tedd ki a napra száradni (nem vagyok műszaki zseni, szóval nekem fogalmam sincs) Szóval most akkor esőkor a lakás ázott be, és ráment a víz a lámpára is, vagy van valami folyadék a lámpában (laikus vagyok, csak bennem ezek a kérdések merülnek fel; lámpajavítási tanácsokat nem tudok)
5/11 anonim válasza:
*Ha pl elemmel működik, lehet, hogy szétfolyt az elem. Olyat már láttam.
6/11 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=KNWTidkxcmQ
Ez alapján csináltam, de nem volt szivárgás mikor teli töltöttem
2018. júl. 2. 19:34
7/11 anonim válasza:
Az alján az egy szellőzőnyílás, ne tömítsd le, mert akkor a pára nem tud eltávozni a lámpából! Az üveget/plexit kend körbe, általában ott áznak be. Ellenőrizd, hogy a rögzítő rugólemezekből meglegyen mind!
8/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy megcsináltam mindent, de most vissza raktam és nem ég a lámpa.
A víz miatt? zárlatos lett vagy mi?
2018. júl. 2. 23:29
9/11 anonim válasza:
komolyan minek tákolsz? mért nem lehet normálisan megcsinálni venni egy kib szott lámpát?
10/11 A kérdező kommentje:
Vettem es az is szar volt de mar megoldottam nyugi
2018. aug. 6. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!