Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyerekek az emberek tényleg...

Gyerekek az emberek tényleg ilyen idióták?

Figyelt kérdés
Bent vagyok FB-n egy prémium autó adok/veszek csoportba, és egy csomó 20-30misis autót adnak el motorhibával, és párnál van komment, mert,hogy túlhúzták az olajcserét,meg hidegen nyomták nekik, ennyire ratrdáltak az emberek? Aki vesz 20milliós autót az miért nem cseréltet időben olajat? :D :D
2023. máj. 14. 09:19
 1/10 anonim válasza:
100%
Mert lusta, figyelmetlen és nem vigyáz a dolgaira. És van másik 20-30misije újat venni.
2023. máj. 14. 09:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Most akarok venni hasonló árkategóriában autót, de hát azt hittem, hogy csak ezek a kis "kotla" autók amik gányoltak,és szétvannak hajtva, de hát ezekszerint a 2-3 éves autók is kukák már...
2023. máj. 14. 09:26
 3/10 MGéza ***** válasza:
100%
Igen, a gazdagoknál amerikai felfogás van: Nem én szolgálom az autót hanem az autó engem, magyarán ha beülök akkor menjen, ne kelljen várni rá, 500 méterre van az iskola de oda is azzal megyek a gyerekért. No, az ilyen használat tönkre vágja a technikát, még a városi kisautót is, a nagy teljesítményű luxusjárgányokat meg még inkább. Ilyen embereknek akik számolatlanul költik a pénzt az autó ha nem indul, nem működik rajta valami akkor másikat kell venni, mert a szerelés idő, ő meg nem bírja autó nélkül egy napig sem.
2023. máj. 14. 09:38
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
büdös életben nem lesz neked 20-30 milliós autód....
2023. máj. 14. 10:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Lol te mar csak tudod, szerencse megvan hozza a kello osszeg. :):):)
2023. máj. 14. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 20M nem luxus ma már. Megveszi/cégre lízingeli, de a karbantartásra már sajnálja a pénzt. Ezétr hajtja, amíg megy, aztán utána kuka, lízingeli a következőt
2023. máj. 14. 10:14
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

Mert a magyar azt hiszi, hogy "prémium" attól prémium, hogy hibátlan, soha semmi baja, nem kell rá költeni sem, egyszerűen csak használni kell és mindent kibír.

Az ilyen autókból lesznek 10-15 év múlva a 400 ezer kilométeres (persze 180 ezerrel meghirdetett), lerúgott, füstölő, okádék, szakadt rozsdakupacok, amiket a 18 évesen megvesznek a hülyegyerekek 500 ezer jó magyar forintért, mert azt hiszik az emblémától lesz menő minőségi autójuk, aztán két héttel később a szervizben kapnak egy milliós ajánlatot, meg még a lakatosműhelytől is egy félmilliósat.

Régen egy tanárom mindig azt mondta, hogy "a telefon csak annyira okos, amennyire a felhasználója". Hát ez az autókra is igaz. Nem létezik olyan, hogy "prémium autó", minden autó annyira prémium, amennyire a gazdája. Ha a gazdája egy igénytelen retkes cickány, akkor tök mindegy, hogy az autó Suzuki, vagy BMW, vagy hogy 5 millió, vagy 50 millió. Nem prémium, nem minőségi.

2023. máj. 14. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
sajnos az #5-ösnek igaza vagyon.
2023. máj. 14. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
bocs, #7-est akartam írni. #7-esnél a pont!
2023. máj. 14. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve jártam kondiba, volt ott 3 tagbaszakadt arc.

A 3 kocsi amivel jártak olyan 200-220millát ért.

Rendszeresen csinálták azt télen a mínusz 10ben, hogy a jéghideg motorral padlógázon indultak el, és végig forgatták a motort, pirosnál túráztatás stb.

Mind a 3 német rendszám, kinti cégük nevén.

Gondolom amikor megunták, akkor ment a km visszatekerés, átadták a magyar cégüknek majd hirdették megkíméltként, a vevő meg csodálkozik ha széthullik alatta a majdnem új prémium verda.

2023. máj. 14. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!