Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet kijavítani ezt a...

Hogy lehet kijavítani ezt a hibakódot?

Figyelt kérdés
múltkor kidobta az autó a p0340-es hibakódot,ami a vezérműtengely pozíció jeladó meghibásodását jelenti elvileg. úgy voltam vele,hogy emiatt nem viszem szerelőhöz,ezt én is simán ki tudom cserélni. Megrendeltem az alkatrészt,ki is cseréltem,de nyílván nehogy ilyen egyszerű legyen,nem oldotta meg. most kidobta a p0343 hibakódot,és elvileg az azt jelenti,hogy túl magas az áramszint. Ezzel màr szerelőhöz fogom vinni,mert áramkörbe már nem akarok belenyúlni,vagy nem akarok felesleges alkatrészt venni megint. van itt valaki,akinek már fennt állt ez a probléma?milyen bolyolult volt megoldani?
2023. máj. 13. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
A "nem értek hozzá, de nehogy már fizessek a szakértőnek, inkább hülyeséget csinálok" sorozat mai epizódjában...
2023. máj. 13. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen márkát rendeltél?
2023. máj. 13. 17:59
 3/9 A kérdező kommentje:
delphi
2023. máj. 13. 18:01
 4/9 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
A szenzor felé vezető kábelköteget kéne ellenőrizned, nem-e rágta el egy nyest.
2023. máj. 13. 18:55
 5/9 A kérdező kommentje:

amennyit làttam a kábelkötegből,azon nem láttam sérülést. ezt írja pontosan a hibakódolvasó:

camshaft position sensor a circuit high bank 1 or single sensor

2023. máj. 13. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:

#4 "fogalmad nincs hogy miért nem szerelőhöz vittem"

Nem? Pedig leírtad: "úgy voltam vele,hogy emiatt nem viszem szerelőhöz,ezt én is simán ki tudom cserélni"

Túl okosnak hitted magad, röviden. Most meg nem tetszik, hogy ezt valaki kimondja és szitkozódsz, pedig akár tanulhatnál is belőle.

2023. máj. 13. 19:33
 7/9 A kérdező kommentje:
igen te agyhalott nagyon okos vagy. azt az egyet nem értem,hogy ha értelmes dolgot nem tudsz írni,akkor miert ugatsz ide?érdekes én nem érzek kéztetést arra,hogy ha valakinek nem tudok segíteni,akkor beugassak neki. valószínű valami önértèkelési problémàd lehet,és ez az egyetlen sikerélmény az életedben,hogy beugathatsz valakinek.
2023. máj. 13. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:

A hétköznapi életben a hozzád hasonló balfékek okozzák a problémáim 90%-át. Ne hogy megsajnáljalak már.

Önértékelési problémákkal egyedül te küzdesz, elvégre ki volt az, aki azt hitte okos, pedig nem?

2023. máj. 14. 03:51
 9/9 A kérdező kommentje:
örülj hogy vàlaszolok neked egyàltalàn te féreg🤣Aha gondolom akkor szerelő vagy. Vagy legalábbis annak hazudod magad. Akkor örülj neki egyàltalán hogy van munkád te nyomorék,de sirànkozz. Ha valaki egy területhez nem ért,akkor az egyből balfék,ugye?Akkor te is az vagy,mert nagyon sok területhez nem értesz. Az önértékelésnek ahhoz, hogy valamit megrpóbàltam magamnak megcsinálni,mert nem fogok hónapokat várni a szerelőre,sok köze nincs. Ahhoz viszont hogy segíteni nem tudsz,mert nyílván nem is értesz hozzá mert egy utolsó senki vagy,de azért ide jàrsz beugatni,ahhoz nagyon is van köze. Te az az igazi nyomorék lehetsz,akire rànézek és elkap a röhögés,ès egy egy pofonos senki. Aztàn ide jàrsz kiélni magad,mert a való életben nem tudod megtenni.
2023. máj. 14. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!