Kiss Pista kérdése:
Mi lehet az oka, hogy amikor indítózok nem történik semmi?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka, hogy amikor indítózok nem történik semmi, gyújtás van, de amikor továbbfordítom a kulcsot nem történik semmi (se kattogás vagy csattanás, semmi) először megütögettem az önindítót, de szintén semmi, aztán sebességbe meglökdöstem az autót és utána gond nélkül beindult?2023. máj. 13. 09:56
1/7 anonim 

válasza:

Önindító hiba, esélyes hogy a szénkefék elkoptak. Fel kell újítani vagy egy felújítottat venni.
4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem írtam, hogy ez egy kocka lada nincs benne immobilizer vagy egyéb modern dolgok.
AM. köszönöm a válaszokat
2023. máj. 13. 12:00
5/7 anonim 

válasza:

Valószínű hogy önindító lesz a bűnös, de először a vezetékeket nem árt át nézni hogy jó-e a kontakt mindenütt.
6/7 anonim 

válasza:

Megpusztult a behúzótekercs, nem kapcsolja az önindítót.
7/7 veterán vas 

válasza:

A lada önindító behúzótekercsének a vezetéke csak egy sima csúszósaru.
(vagy úgy is nevezik, hogy rádugós-saru)
Könnyen le tud rázódni, és akkor ugyan ez a jelenség.
A takarólemeztől nem látod, csak ki tudod tapogatni.
Azt nézd meg elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!