Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az 1.7d f astrámban megolvadt...

Az 1.7d f astrámban megolvadt a negatív test kábel. Kicseréltem, de ha indítózok, akkor felmelegszik, elkezd füstölni, és megolvad. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Holnap kellene a kocsi, mert működik, csak nem tudom történhet -e bármi nagyobb baj. A szerelő csak hétfőn ér rá, ezért kérdezek itt. Köszi!

2021. júl. 17. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel sehová ne menj.

Az a kábel akkor ki is tud gyulladni és nagyon tud égni a műanyag meg az autó.

AMúgy mennyi ideig indítózol és melyik test kábelt cserélted ki?

2021. júl. 17. 22:25
 2/12 A kérdező kommentje:
A negatív test kábelt, közvetlenül, a karosszériára csatlakozik. Most egy kicsit tovább kell, mert gyenge benne az akksi, de csak addig ameddig indítózok. Utána semmi, ha meg bikázom, akkor sem történik semmi.
2021. júl. 17. 22:52
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Talán gyenge a motorblokk és a karosszéria közötti áramkábel átvitele (testkábel).
2021. júl. 17. 23:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Ezzel mit lehet kezdeni?
2021. júl. 17. 23:56
 5/12 krwkco ***** válasza:
91%
Gyári kábelre cserélted vagy csak egy vezetékre, ami otthon volt?
2021. júl. 18. 01:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez a régi opel motoros, nem isuzu?

A kadett 1.7D-t szerelték még a brutál méretű önindítóval, ami áttétel nélküli volt, egy darab műanyag nem volt benne.

Na annak az áramfelvétele volt ilyen, még gyári állapotban is izzott a negatív kábele.

Aztán elkezdték szereli a műanyag bolygókerekes "kis" önindítóval, annak lófütty volt már az áramfelvétele.

Viszont szeretett ripityára törni benne a bolygókerék.

Bár attól még indított, de olyan hangja volt, mint egy ivartalanított szamárnak, amikor próbál kefélni.

Na sokan rátették az astrákra is ezeket a régi önindítókat, ami szép és jó, csak a vezetékelése nem bírta.

2021. júl. 18. 05:57
 7/12 anonim ***** válasza:

De akkor az nem jól van vezetékelve.

Mert egy negativnak menni kell a motorblokkhoz is ami adja az önindítónak a negativot.

Ez nem hiányzik??

Önindítóztáskor ezen keresztül kell menni az áramnak , nem a kasznin.

2021. júl. 18. 07:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Ez a régi motoros még.
2021. júl. 18. 10:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem megy külön a negatív kábelről a motorblokkhoz, csak az akksihoz.
2021. júl. 18. 11:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy 1.7 isuzu-é van benne.
2021. júl. 18. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!