Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem nem lehet 2...

Csak szerintem nem lehet 2 millió alatt normális autót kapni?

Figyelt kérdés

Főleg ha az ember olyasmit akar ami ki is néz valahogy, mondjuk egy sedant, illetve nem valami lefingott régi dízelt városi használatra, hogy aztán a gatyáját ráköltse,vagy valami mega fapadost, hanem pl egy max 10-12 éves benzinest, ami értelmes állapotban van.

Tud valaki mondani valami értelmes verdát, ami megcáfolja amit írtam, és fenntartható ? Vagy az értelmes autó tényleg 2 misinél kezdődik.

2023. máj. 12. 16:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#8 Egyrészt az emberek 99%-a felszínes és ha van pénze, azt szereti mutogatni. Másrészt ha van pénze, akkor megteheti, hogy sűrűn cserélgeti. Nagyon sokan csinálják azt, hogy megveszik az új autót, használják garancia idő alatt, aztán amint az lejár eladják és veszik a következő újat, azaz soha nem használnak 3 évnek régebbi autót. Na de a 3 év és a 8-10 év között rengeteg a különbség.

Fogyasztói társadalom, a mai termékeket nem hosszú élettartamra gyártják, ezt jó ha megtanulod.

2023. máj. 13. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!