Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem nem lehet 2...

Csak szerintem nem lehet 2 millió alatt normális autót kapni?

Figyelt kérdés

Főleg ha az ember olyasmit akar ami ki is néz valahogy, mondjuk egy sedant, illetve nem valami lefingott régi dízelt városi használatra, hogy aztán a gatyáját ráköltse,vagy valami mega fapadost, hanem pl egy max 10-12 éves benzinest, ami értelmes állapotban van.

Tud valaki mondani valami értelmes verdát, ami megcáfolja amit írtam, és fenntartható ? Vagy az értelmes autó tényleg 2 misinél kezdődik.

2023. máj. 12. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Chevrolet Lacetti már van 5-600 ért.
2023. máj. 12. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Ezekre az igényekre igenis kell bőven pénz. 1 millióért már lehet kapni olcsón fenntarthatót, a többi igényed nélkül. Ilyen igények mellett amik neked vannak, lehet hogy 2 millióért sem találsz normálisat.
2023. máj. 12. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Nagyon is lehet jó autót kapni 2 millió alatt, milliót lehetne írni, ami megcáfol, csak hát ugye megint ott járunk mint a hozzád hasonlóknál mindig,m hogy fingod sincsen hogy mitől lesz "jó", "normális", "értelmes állapotú" autó. Amit te keresel, azt nem ezekkel a címszavakkal fogod megtalálni. Ha ezekkel a címszavakkal keresel, akkor rengeteg választás van 2 millió alatt és nem, nem a régi Swiftre, meg az ezres Yarisra gondolok.
2023. máj. 12. 16:37
 4/11 anonim válasza:
100%
Inkább 4 millió az a minimum szint ami felett már valamirevaló használt autót lehet venni.
2023. máj. 12. 17:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából a 4-essel értek egyet, ahogy elnézem 3,5 felett kezd alakulni a helyzet, de valóban inkább 4 milliónál kezdődnek a jobbak. Akármelyik nyugati országban jártam, SEHOL nem láttam tömegével 15-20 éves autókat, de megértem hogy nálunk miért van ez a jelenség, azért a magyar fizuhoz képest az 1-2 misit se könnyű kipengetni család mellett, nem nagyon várható el az egyszeri csóró melós kifizessen 4-5 misit egy értelmesebb 10 évnél fiatalabb verdára.
2023. máj. 12. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet kapni normális autót 2 millió alatt, a gond, hogy mindenkinek mást jelent a normális.
2023. máj. 12. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:

#6 Á engedd el. Látod itt a korhoz kötik, hogy mi normális. Ennél csak az lenne idiótább, ha kilométerhez kötnék. Azt hiszik attól lesz jó egy autó, hogy 10 évesnél fiatalabb, mert nem értenek hozzá, fogalmuk sincsen róla, hogy egy 5 éves autó lehet százszor szarabb állapotú (meg alapvetően is hulladék), mint egy 15, szimplán azért, mert a 15 éves az öregebb.

Persze nem lepődök meg rajta, az emberek hajlamosak az élettelen tárgyakat is az emberi mércéhez hasonlítani. Emlékszem régen édesanyám mindig azt hitte, hogy a számítógépnek rossz az, ha nincs kikapcsolva éjszakára, mert azt hitte pihennie kell annak is, mint az embernek. Hát nyilván ő nem ért az elektronikához, nem az ő asztala. Ezek az emberek meg azt hiszik, hogy az autó is minél fiatalabb, annál jobb, lendületesebb, fürgébb, ügyesebb, pont mint az embereknél, csak hát sajnos ők is annyira értenek hozzá, mint édesanyám a számítógépekhez.

2023. máj. 12. 18:11
 8/11 A kérdező kommentje:
7: De akkor akinek futja rá, azok miért az új autókat veszik 99%ban? Mindenki hülye lenne akinek pénze van?
2023. máj. 12. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint is csak szerinted, de ha fiatalabbat, modernebbet, netalán kényelmesebbet akarsz akkor nyilván emelni kell a limitet.
2023. máj. 12. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:

2 misi alatt lehet kapni olyan autót ami nem egy problémahalmaz és nem teljesen gyalulatlan fapad. 15 év körüli jól tartott autó még bőven lehet megbízható társad pár évig, ha olyan típust nézel ami nem egy túlbonyolított ex-prémium vagy szimplán rossz konstrukció.

Első generációs Kia Cee’d pl akad ennyiért okés állapotban, és bár nem Audi meg nem Mercedes, de extrákkal bőkezűek voltak, tehát befut bőven ülésfűtéses, digitklímás stb extrás darab is.

2023. máj. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!