Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki vizsgán ezt észre veszik?

Műszaki vizsgán ezt észre veszik?

Figyelt kérdés
Az autóm alján a jobb első taposónál lyukasra rohadt a lemez. (Kb 2cm) Vettem gittet, üvegszálas gyantát illetve alváz védőt, el tűntettem a lyukat kb egyáltalán nem látszik. Meg volt még pár kisebb lyuk rajta amiknél ugyan így jártam el. Örülnék neki ha nem vennék észre mert még fél évig használni szeretném az autót. Utána úgyis a bontóban végezné mert nem lesz rá szükségem. Esetleg ha észre vennék egy kis plusz pénzel megoldható lenne? Vagy ezt csak ismerősöknek szokták megoldani?
2023. máj. 11. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem fogják észrevenni. Jó az úgy.
2023. máj. 11. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
nem valószinü hogy különösebben evvel foglalkoznak, alá néznek aknáról de nem a taposó lemezt nézegetik. ha nincs luk vagy szemmel látható sérülés sehol akkor megfelel.
2023. máj. 11. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha rendesen gittelted, meg lealvázvédőztad úgy hogy nyoma sincsen annak hogy ott lyukas akkor nem fogják észrevenni. A vizsgabiztosok általában lámpával megnézik az alvázat és ha nem látnak vastag rozsdát akkor nem fogják csavarhúzóval ütögetni feleslegesen. Nyilván ha látja hogy ott le lett kezelve akkor gyaníthatja hogy ott volt valami, de ha normálisan van tehát nem látszik nyoma a gányolásnak akkor nem fog vele különösen szöszmötölni mert Ő is mielőbb le akarja zavarni a vizsgát hogy tudja fogadni a következőt, tehát ezen nem kell izgulni.
2023. máj. 12. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Normálisan, minőségi anyagokkal le lett kezelve nem gányolva lett. Amúgy pár ismerőst meg kérdeztem hogy hova érdemes vinni az autót és mondtak egy helyet ahol igazából szinte alá se néznek az autónak. :D
2023. máj. 13. 18:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Na hát végülis észre vették mert meg nézték tollal a festék vastagságot körbe az autón a szerelő elmondása szerint azért mert öreg… de azt mondta hogy ha nem nézte volna meg nem vette volna észre. Át is engedte az autót
2023. máj. 21. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!