Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki vizsgán ez így átmenne...

Műszaki vizsgán ez így átmenne? (Kép csatolva)

Figyelt kérdés

[link]

Ahogy látható, egy kis darabka le van pattanva belülről a fényszorónál. Egyébként semmit nem befolyásol, viszont olvastam, hogy lámpán nem lehet sérülés műszaki vizsgán.

Viszont nem teljesen tiszta, hogy ez búrán lévő sérülésre vonatkozik, vagy repedésre?

Mert ennek a külső búrája sértetlen.

Vagy emiatt keresnem kell új fényszórót?

Ahogy láttam 25 ezertől már lehet kapni, szóval nem olyan nagyon vészes dolog, de ha nem muszáj akkor lehet inkább jobb minőségű gumikra költeném az összeget :)

2023. ápr. 10. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. ápr. 10. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. ápr. 10. 13:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Megnéztem ügyfélkapun a képeket amiket műszaki vizsgán csináltak, a fényszóró több mint 10 éve így van. (Tehát 5 műszakin így ment át)

Lehetséges, hogy épp olyan helyre vitték, ahol ezzel nem foglalkoznak, de máshol meg például fognak?

2023. máj. 2. 09:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Azoknak akik azóta újra ide tévednének esetleg, a kérdésben szereplő link lejárt, itt az új: [link]
2023. máj. 2. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, nem mindenhol kellően lelkiismeretes a vizsgabiztos. Sajnos.
2023. máj. 2. 09:28
 6/6 NTBS ***** válasza:
Elvileg nem.
2023. máj. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!