Ezzel lehet gondom?
Véleményeket segítséget kérnék. Jó ez az autó? Nő vagyok :) egyedül mennék megnézni. Mire figyeljek?

15 éves autóval? Lehet gondod.
És bármilyen 15 éves autót linkelsz ez a válaszom.
Ettől független ez egészen megkíméltnek tűnik, így akár meg is érheti.

"Nő vagyok :) egyedül mennék megnézni. Mire figyeljek?"
Hogy ne legyen mélyen megrozsdásodva egyetlen alsó karosszériaeleme vagy tartórésze sem.
Hogy a festékvastagság, a csavarfejek és az elemek illeszkedése alapján ne legyen összetört és összerakott autó.
Hogy ne legyen hengerfejes.
Hogy amennyire a jelekből meg lehet állapítani, ne fogyassza az olajat.
Hogy rendben legyenek a papírjai és a motor/alvázszáma.
Vagyis egyedül csak tájékozódni érdemes. Ha nem akarod a véletlenre bízni, vinned kellene egy autóvizsgálót.

Olyan autóhoz értő ember, akinek az a foglalkozása, hogy felméri a használt autókat. Lehet pl. korábbi szerelő, vagy műszaki végzettségű ember sok tapasztalattal. Úgy nagyságrendileg 25 ezer szokott lenni egy kiszállás.
google: autó átvizsgálás állapotfelmérés

" Nő vagyok :) egyedül mennék megnézni. "
Nem célszerű, csőbe fognak húzni. Igen, azért mert nő vagy és azért mert látják, hogy nem vágod a témát. Ennyi a történet.
A hármas válaszoló által felsoroltakból mit tudsz ellenőrizni te magad? Hozzáértő ismerős vagy megbízható szakember nélkül könnyen sírás lesz a vége.

"Köszönöm, hívok egy autószerelőt."
Ne autószerelőt hívjál. Neki más jellegű tapasztalata van.
Ahogy az 5-ösben írtam: autóátvizsgáló vagy más néven állapotfelmérő szolgáltatást keressél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!