Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A szélvédő javító szervizek...

A szélvédő javító szervizek jobb munkát végeznek mint az otthoni szélvédő javító készlettel elért eredmény?

Figyelt kérdés

Online kértem árajánlatot 31EFt-ot írtak egy 100Ft-osnál nem nagyobb sérülésért a vezető felöli oldalon.

4EFt vettem készletet szállítással együtt nem tűnt el nyomtalanul a gyanta nem töltött ki minden rést.

2023. máj. 11. 01:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy kavicsfelverődésért 31e ft? Az nagyon sok. Általában olyan 7e ft körül van. Vagy miről van szó? Repedés? Az pedig 10 ezer ft. Onnan tudom hogy nemrég volt mindkettő nekem. Természetesen sokkal jobb amit ők csinálnak, hisz rendesen kifúrják és profin megcsinálják. Nem is lesz látható, hogy ott volt valami sérülés.
2023. máj. 11. 02:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyiért inkább cserélj szélvédőt. Mint látszik nem tudtad rendesen megcsinálni, így gyakorlatilag az egész 4k kidobott pénz volt, mert ugyanúgy tovább tud repedni.
2023. máj. 11. 07:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Repedés nélküli sérülés. 100Ft-osnál nem nagyobb azt azért írtam mert a neves szélvédőjavító cég így fogalmaz.
2023. máj. 11. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:

#3: Ezt írtad: "a gyanta nem töltött ki minden rést." Tehát ugyanúgy "tovább tud repedni.", mintha nem csináltál volna semmit.

Nem azt írtam, hogy most el van repedve, hanem hogy ugyanúgy el tud majd később, mintha nem csináltál volna semmit.

2023. máj. 12. 06:57
 5/6 A kérdező kommentje:

4#

[link]

A rés nem feltétlenül repedést jelent Az én szévédőmön egy ennél is enyhébb pillangó szerű sérülés keletkezett.

2023. máj. 12. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, még egyszer felhívom a figyelmed az igeidőre, aztán hagyom. Nem most repedt, most csak egy felverődés van rajta. A repedés abból fog kiindulni idővel, mert nem tömítetted le rendesen.
2023. máj. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!