Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kocsi szélvédőjét belülről...

A kocsi szélvédőjét belülről mivel lehet lemosni és mivel lehet letörőlni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Clin és rongy/papírtörlő.
2023. ápr. 30. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Bármilyen háztartási üvegtisztító folyadék és papírtörlő
2023. ápr. 30. 18:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Oké. Azthittem arra van valami speckó dolog mert az szélvédő és nem sima ablaküveg van benne.
2023. ápr. 30. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert milyen üveg lenne, ha nem "sima"? Temperált, de attól még egyszerű üveg.
2023. ápr. 30. 19:37
 5/10 anonim ***** válasza:
frosch
2023. ápr. 30. 19:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát a koszi szélvédője nem úgy törik mint az ablak. Ebből dondoltam, hogy nem sima üveg. Én nem értek az autós dolgokhoz. Egyszer mondtam, hogy tegyenek a kocsira felnit. Barátom meg furán nézett, aztán nagynehezen kiderűlt, hogy a dísztárcsára gondoltam, csak nem értek hozzá.
2023. ápr. 30. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te be is töröd minden takarítás alkalmával? Az komoly. Otthon is ha modern az ablak, akkor ugyanolyan edzett üveg van benne.
2023. ápr. 30. 19:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem kell cinikusnak lenni. Láttam már öszetőrni ablakot és szélvédőt is.
2023. ápr. 30. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Először le szoktam fújatni kompresszorral, hogy levigye az esetleges port ami tisztításkor összekarcolná az üveget. Utána desztillált vízzel letörlöm, az nem hagy semmi nyomot. Ha zsíros a szennyeződés akkor bármilyen mosogatószer vagy ablaktisztító megteszi, és utána desztillált víz. Ha nagyon poros belülről akkor nem állnék neki kapásból sikálni. Ha nincs kompresszor, akkor terítenék rongyokat vagy törölközőt a műszerfalra, és óvatosan vizet permeteznék a szélvédőre.
2023. ápr. 30. 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Vannak teleszkópos nyelek amivel könnyebb belülről lemosni. De amúgy sima ablakmosóval is lehet.

Én nagyon pici mosogatószert is szoktam adni ha nagyon zsíros belül.

2023. máj. 1. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!