Autó szélvédőjét mivel érdemes belülről megpucolni?
Figyelt kérdés
Kívül értelemszerűen lemosom ablakmosó folyadékkal, de belül ha össze van fogdosva és tiszta mocsok mivel célszerű letakarítani?2022. nov. 7. 19:57
1/11 anonim válasza:
Haztartasi ablaktisztitoval, peldaul.
3/11 anonim válasza:
Én ablaktisztítóval szoktam. Bár nem is értem, hogy hogyan merült fel a "mivel" kérdés. Azért ez elég evidens.
4/11 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy sima tiszta ronggyal illetve papírtörlővel lehet a legjobban. Az ablaktisztítóval csíkos lesz, megtöri a fényt de utána mindenképp át kell törölni száraz ronggyal is.
5/11 anonim válasza:
Nekem az ecet vált be eddig a legjobban belül a szélvédőre.
6/11 anonim válasza:
Ablaktisztító + papírtörlő. Esetleg mikroszálas törlőkendő.
7/11 krwkco válasza:
ecet +1
Kívülről is, csak előtte legalább vízzel le kell mosni róla a port.
8/11 Hovarju válasza:
Nálam az ecetes víz vált be, és a papírtörlő.
Párásodás ellen is hatásos.
10/11 veterán vas válasza:
Mivel az üveg mindkét oldala azonos, így éretelemszerűen kívül-belül ugyan az az ablaktisztítási módszer. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!