Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hideg víztől berepedhet a...

Hideg víztől berepedhet a kocsi szélvédője?

Figyelt kérdés
Munkába voltam és égésznap sütötte a nap a kocsit. és hogy beültem nagyon koszos poros volt a szélvédő ezért nyomtam rá szélvédő mosót, és mikor haza értem akkor vettem észre a hogy a jobb oldali sarkától a szélvédő elvan repedve. Szélvédő mosó okozhatta hogy elrepedt? Nem volt pedig olyan meleg, nyáron a 30 fokba is volt h mostam már kocsit hideg vízzel és eddig se repedt el.

#repedés #szélvőd
2018. máj. 9. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ettől nem volna szabad, mert az ablakmosó folyadék is eleve meleg mert azt is melegítette az egész autóval együtt a nap. A repedést valószínű az okozhatta hogy már eleve volt egy pici sérülés a szélvédőn akár kavicsfelverődéstől is amit lehet szabad szemmel is csak egy bizonyos szögből láttál volna meg. Ugye a magyar utak elég silányak így a rázkódás végett indulhatott meg a repedés.
2018. máj. 9. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán.
2018. máj. 9. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Az nem attól van. Ha napon állt a kocsi, akkor a szélvédőmosó sem volt hideg. Az a repedés korábban keletkezett csak most vetted észre.
2018. máj. 10. 06:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szélvédőmosótól nem hinném, de hideg víztől ilyen esetben elrepedhet.
2018. máj. 10. 07:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha felforrósodott a napon, és hideg vizet locsolsz rá, akkor elrepedhet. Főleg, ha már volt rajta egy kis sérülés, kavicsfelverődés, stb.

A szélvédőmosó nem lehetett hideg, mint az előttem leírták, szóval valószínűtlen, hogy amiatt. Ha korábban is mostad melegen hideg vízzel, akkor csak szerencséd volt, hogy addig nem repedt el. Az is lehet, hogy eddig bírta a kiképzést.

2018. máj. 10. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!