Szélvédőmosó folyadékból érdemes szezonálisat használni?
Figyelt kérdés
Érdemes váltogatni nyári és téli szélvédőmosó folyadékok közt, vagy jó a 4 évszakos folyadék és akkor nem kell cserélgetni?
Amúgy nem is tudom, hogy van-e módom cserélni, mivel nincs garázsom. Nem tudom, hogy lehet leengedni a régi folyadékot és másikat önteni bele...
2023. ápr. 17. 22:45
1/7 anonim válasza:
Humor kategóriába való, te kis troll. Amúgy meg érdemes szezonálisat használni.
2/7 anonim válasza:
Humorba se, mert egyáltalán nem vicces.
3/7 anonim válasza:
Én nem veszek észre semmi problémát az aldis -19 fokos mosó használatával.
4/7 anonim válasza:
A nyáriban van szerves oldószer a bogarak ellen. Ez a fő különbség.
5/7 anonim válasza:
Ezek a 4 évszakosak -10 fokig jók csak, nagy ritkán azért előfordul ennél hidegebb, arról nem beszélve, hogy pl. -5-ben menet közben azonnal visszafagyna a szélvédőre.
Szerintem nem érdemes 4 évszakost venni, nem olyan drága a téli.
A nyárit ráérsz beletölteni, amikor megjelennek a bogarak.
6/7 anonim válasza:
Én nyáron is jobban szeretem a télit, általában veszek annyit,hogy kitartson. Hiába bogároldós nyári, ha törlés után 2-3 másodpercig homályos a szélvédő.
7/7 anonim válasza:
Elfogy a mostani, aztán nyárit töltesz bele. Igen, vegyél nyárit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!