Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktad Waze-n jelenteni a...

Szoktad Waze-n jelenteni a rendőröket, ha látod őket, mérnek, stb?

Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 09:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Igen
2023. máj. 10. 09:34
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Persze, de nem csak rendőrt, dugót, balesetet, álló autót vagy éppen "úttesten lévő tárgyat is"
2023. máj. 10. 10:04
 3/20 anonim ***** válasza:
5%
Nem, mert nem használom általában a Wazet, inkább betartom a sebességet és nem tudnám elővenni vezetés közben.
2023. máj. 10. 11:07
 4/20 anonim ***** válasza:
26%
Nem mindig. Ha baromi lassan megyek, csak akkor (rendőr előtt nem fogom elkezdeni nyomkodni a telefont 90-nél akkor sem ha a tartójában van az betonfix, mire bejelentem így, már pont annyival arrébb vagyok hogy nem sok értelme van). De amúgy igyekszem bejelenteni, igen, senkinek nem kívánom hogy azért kelljen egy heti bevásárlást befizetnie mert egy egyenes úton gyér forgalomban volt mersze 90 helyett 110-zel menni. :)
2023. máj. 10. 11:31
 5/20 anonim ***** válasza:
51%
#4 Ott helyben rákoppintasz arra a sárga akármire jobb lent, a kutya se veszi észre hogy rányomtál, utána ha már nem látnak pedig kitudod választani mi a nyavaja van ott, a jelentés pedig oda megy ahol lenyomtad a sárga ikont.
2023. máj. 10. 13:25
 6/20 anonim ***** válasza:
59%
3, hallottál már telefontartóról?
2023. máj. 10. 13:56
 7/20 anonim ***** válasza:
14%
Én nem használok Waze-t csak Google Maps-ot. A szembe jövőknek szoktam villantani, hogy lassítsanak. Olyan is volt már, hogy láthatóan sietősre is villantottam, hagy higgye azt, hogy mérnek és lassítson le szépen.
2023. máj. 10. 19:28
 8/20 anonim ***** válasza:
Az milyen már, hogy az önkéntes rendőr jelenti az igazi rendőrt? :D
2023. máj. 10. 19:46
 9/20 anonim ***** válasza:
Dehogynem
2023. máj. 11. 21:55
 10/20 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy nem értem a sok retek lepontozását.

Ha például haladok egy úton, rosszul belátható részen van becsatlakozó forgalom, 70-es korlátozás, akkor oda villantok a 160-al közeledőnek, hogy lassítson. Szimplán azért, mert ha nem teszi akkor lehet megöl valakit.

Persze, én vagyok a szar szemét szar alak mert hát ÖNKÉJJJNTESSRENDŐŐŐR. De inkább ijedjen meg, és lassítson "feleslegesen", mint hogy 70-es táblánál 160-al oldalba verjen valakit és meghaljanak emberek azért, mert száguldott.

Tudom persze itt mindenki okkal siet és TELJESEN JOGOSAN bírálja felül a szabályokat. Mehet a lepontozás ;)

2023. máj. 11. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!