Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1-es focusba utántölthetem a...

1-es focusba utántölthetem a fagyálot ezzel?

Figyelt kérdés

[link]

Azt nemtudom mivan benne csakhogy a színe olyan mint ennek

2023. máj. 6. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ezzel a színnel nem hiszem, hogy más lenne benne, mint amit a címke mutat. Azaz fagyálló van benne. Ha ilyen színű az autóban lévő fagyálló is, akkor beleöntheted. De ne felejtsd el, hogy ez koncentrátum, azaz hígítani kell vízzel. Csapvizet ne használj, ioncserélt víz kellene. Ha nincsen, akkor beleöntheted így töményen is, az autónak nem lesz baja tőle, de elég nagy pazarlás, hiszen ebből az 5kg töményből kijönne 10-15kg hígított.
2023. máj. 6. 17:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem nemtudom milyen típus van az autómban. A színe viszont ilyen mint ennek a képen
2023. máj. 6. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2023. máj. 6. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Mehet bele, csak keverni kell 50/50 arányban ioncserélt vízzel.
2023. máj. 6. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Keverd 50-50-be, mert -72 fok nem nagyon fordul elő nálunk.
2023. máj. 6. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem írta mennyit akar utántölteni. Ha a szokásos 3-4 deci hiányzik belőle akkor nyugodtan mehet bele töményen. Nem lesz belőle baj.
2023. máj. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!